Gå tilbake til:
Du er her:

TREFFSTEDET - i Fyllingsdalen

TREFFSTEDET - er et møtested for personer med psykiske helseplager. Vårt mål er at vi i fellesskap kan skape trivsel, få tilhørighet og hjelpe hverandre.

Sosialt samvær og aktiviteter
På Treffstedet kan du komme innom for å treffe andre, ta en kopp kaffe/te eller en matbit, lese avisen, benytte datamaskin eller drive med hobbyaktiviteter, du kan delta på turer, eller i ulike aktivitetsgrupper tilknyttet Treffstedet.(se ukeplan)
Tilbudet er uforpliktende, og det er helt opp til hver enkelt å velge ut det som passer, alt etter behov og dagsform.

”Sammen om ansvaret”
Dette er vår visjon, og brukere og personale jobber sammen for å skape et sosialt fellesskap i trygge omgivelser, gi mulighet for vekst og utvikling, og skape kontakt med nærmiljøet gjennom aktiviteter.
Vi er syv ansatte på Treffstedet.
Et brukerråd bestående av 7 brukere og 2 representanter fra personalet har møte 4 ganger for året, der saker av både prinsipiell og praktisk art blir drøftet. Brukerrådet forbereder saker til allmøtene, som har høyeste beslutningsmyndighet. Disse avholdes etter brukerrådsmøtene, og er åpent for alle brukere og ansatte ved Treffstedet.

Samarbeid med Fyllingsdalen menighet.
Treffstedet har siden oppstart i 1995 hatt samarbeid med menigheten, som har pensjonisttreff om tirsdagen. Dette er også åpent for brukere med psykiske helseplager.

Hvordan komme i kontakt med Treffstedet
Dersom du lurer på om Treffstedet kan være noe for deg, kan du ta kontakt direkte med oss for mer informasjon og eventuelt avtale tid for en samtale og omvisning på Treffstedet.Adressen vår er Spectrumbygget, Folke Bernadottesv. 44/46 (samme hus som Rema 1000). Inngang på kortsiden av bygget mot Oasen.
Det koster ingenting å bruke Treffstedet, men en må betale kostpris på mat og hobbymaterialer som nyttes, og en egenandel ved eventuelle kurs.

Ønsker du mer info, se kontaktinformasjon