Gå tilbake til:
Du er her:
Feiring av nye skolelokaler
Ballonger og flagg
Bilde: Sigrun Tveitnes

Vi har flyttet!

Takket være fantastisk innsats fra skolens ansatte og våre gode hjelpere ble vi klare til å ta i mot elevene på Sydneshaugen 5. januar.

Etter en hektisk høst, førjulstid og romjul med pakking og flytting har skolen startet opp i de midlertidige lokalene på Haakon Sheteligs plass 5 på Sydneshaugen. Skolen er bygget om for å passe til våre behov, og veldig mye er på plass og fungerer godt i de nye lokalene. Det er stille og romslig, de ansatte utrykker glede over å ha kommet til bedre fysiske arbeidsforhold, og elevene ser ut til å finne seg godt til rette på skolen. Litt arbeid gjenstår før vi er helt ferdige med innflyttingen, om noen uker håper vi alle kartonger er pakket ut og alt inventar er på plass og ferdig montert.

Første skoledag hadde vi pyntet med ballonger og flagg, og elevene fikk boller og brus.  Det var spennende å se alle de nysgjerrige ansiktene da elevene kom inn på den nye skolen for første gang!

Nå ser vi frem til to og et halvt gode arbeidsår på Sydneshaugen før vi vender tilbake til en flunkende ny skole på Tveiterås.