Gå tilbake til:
Du er her:

Reflekskampanje, innsamlingsaksjon og skolejubileum

Det er mye som foregår på Ulsmåg skole for tiden!

Reflekskampanje
Det er blitt mørkt om morgenen, og vi har ingen å miste. Bruk refleks! I uke 43 har vi en reflekskampanje på Ulsmåg skole. Elevene skal gå med en påhengt refleks på skoleveien hver dag Allerede innsydde reflekser på sekk og jakke teller ikke - refleksen på være bevisst påhengt - reflekser, refleksvester, refleksbånd eller lignende. Bli sett i mørket!

Innsamlingsaksjon
I uke 43 har vi gående en innsamlingsaksjon til inntekt for Adina-stiftelsen, som gjør arbeid i blant annet Uganda og Romania. Les mer om Adina her. Elevene har fått i oppdrag å gjøre ulike småjobber hjemme som å støvsuge, lage kveldsmat, rydde, gå med bosset, hente post hjelpe til osv. For dette kan de få inntil 3 sponsorer hver, som vippser et valgfritt beløp (ingen nedre grense) til #123596, som er nummeret til Adinastiftelsen. Skriv om dette er sendt hjem i forrige uke. denne innsamlingsaksjonen er i stedet for markedet som har vært vanlig på Ulsmåg skole tidligere år. 

Skolejubileum
Ulsmåg skole fyller 50 år. I den forbindelse er det flere feiringer som skal foregå. Tirsdag 16. og onsdag 17. november skal vi ha jubileumsforestillinger på skolen. Halvparten av skolens elever skal i aksjon den 16. november klokken 16 og 18, og den andre halvparten dagen etterpå til samme tid. Denne dagen blir en forskjøvet skoledag for den halvparten av skolens elever som skal ha forestilling den kvelden. SFO vil være åpen i ordinær skoletid for barn på 1.-4. trinn som trenger dette. Vi ber hjem som vil benytte SFO (og som ikke har SFO-plass til vanlig) om å kommunisere dette til kontaktlærerne sine så raskt som mulig, slik at vi kan lage bemanningskabalen for disse dagene. (Morgen-SFO kl. 7.30-8.30 er åpen som vanlig for de som har SFO-plass). 
Dette gleder vi oss stort til! 

Fredag 19. november blir det kakefest i skoletiden. Da ber vi trinnkontaktene organiserer kakebaking og levering av kaker/organisering på hvert trinn. Dette blir stas!