Gå tilbake til:
Du er her:

Våre kurs

Avlysing - Temadag om velferdsteknologi visningsrom på Os 12 mars

Utviklingssenteret og Vestlandsprosjektet går sammen om å sette fokus på velferdsteknologi og visningsrom/ demo rom i videregående skole. Os videregående skole er tidlig ute på landsbasis med å utvikle et slikt tilbud. Vil du høre mer om hvordan det fungerer er du velkommen til temadagen. Det vil og bli presentert ulike teknologier og spennende nyutvikling innen feltet. Program og påmelding finner du i dokumentet ned til høyre på siden.

(11.03.2020)

Avlysning - Frokostmøte om velferdsteknologi og utdanningsmuligheter

Utviklingssenteret og Vestlandsprosjektet arrangerer et frokostmøte i Bergen 12. mars om dette temaet. Nærmere info og påmelding finner du i dokumentet nede til høyre. Vi vil arrangere et tilsvarende møte på Voss 21 april.

(11.03.2020)

Helsekonferansen i Balestrand utsatt til okt

På bakgrunn av smittesituasjonen av koronavirus er helsekonferansen i Balestrand utsatt til 22. og 23. oktober, samme sted. Konferansen har vært fulltegnet, dette viser at interessen har vært stor for både innhold og konferansested. De som er påmeldt har fått melding. Tilbud om ny påmelding vil bli lansert når det blir mulig. Nye Sogndal kommune, i samarbeid med Utviklingssentrene i Hordaland og Sogn og Fjordane, melder om at årets helsekonferanse blir lagt til Kviknes hotell i Balestrand. Programmet er vedlagt, bortsett fra at det fremdeles pågår arbeid med detaljering av noen paralellsesjoner. Det vil bli lagt til så snart det er klart. Vi håper du finner programmet interessant og ser deg gjerne der. Du finner program, praktisk info ogpåmeldingsopplysninger i feltet nede til høyre. Vi har fått med oss en rekke interessante leverandører av utstyr og tjenester, og dette vil styrke det faglige innholdet på konferansen.

(18.03.2020)

"Margot" kommer - kommer du ? Fortsatt plasser på helse og omsorgskonferansen!

Nå har vi og fått med oss "Margot" på konferansen. Kommer du og? Konferansen finner sted 11.-. 12 april på Sandsli.

(12.03.2018)