Gå tilbake til:
Du er her:

TV-aksjonen 2019 - årets viktigste søndagstur

Bli med på verdens største dugnad 20. oktober. TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

TV-aksjonen er NRKs årlige innsamlingsaksjon. Hver høst besøker 100 000 bøssebærere alle husstander i Norge for å samle inn penger til en god sak. I år håper vi du og din familie og venner vil være med.Kvinner og barn rammes hardest av fattigdom, og kvinner har ikke desamme mulighetene og rettighetene som menn. Med årets TV-aksjon kan CARE gi minst 400 000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet. Når vi gir kvinner disse mulighetene, gir det ringvirkninger for 1,5 millioner mennesker. Kvinner gir tilbake til familien og lokalsamfunnet. Likestilling er ikke bare viktig for kvinnen selv, men også for å redusere fattigdom lokalt og nasjonalt.

TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali,Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina.TV-aksjon en 2019 heter «Nå er det hennes tur».

Bli med på årets viktigste søndagstur 20. oktober fra klokken

16.00 til 18.00. Meld deg som bøssebærer på www.blimed.no eller

ved å ringe 02025!

Husk at bøssebærere under 18 år må gå i følge med voksne.