Gå tilbake til:
Du er her:

Velkommen tilbake til 5. - 7.trinn

Endelig kan vi ønske mellomtrinnet velkommen tilbake til skolen! 7.trinn kommer tirsdag 12.05, og 5. og 6.trinn kommer torsdag 14.05.20.

I forbindelse med at mellomtrinnet er tilbake på skolen, er veilederen for smittevern blitt oppdatert:  https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/skoletrinn-1-7

Formålene med rådene i veilederen er å forhindre utbrudd og bremse smittespredning av covid-19. De tre grunnpilarene er:

  1. syke personer skal ikke være på skolen
  2. god hygiene
  3. redusert kontakt mellom personer

FASTE GRUPPER/KOHORTER

For å redusere kontakt mellom personer deler vi elevgrupper og ansatte inn i faste grupper, kalt kohorter. På 5. og 7.trinn vi er delt inn i to grupper/kohorter, 6.trinn har vi delt i tre grupper/kohorter. Kontaktlærerne kommer med nærmere informasjon om dette.

HÅNDHYGIENE

Et av de viktigste tiltakene er god håndhygiene. Elever og ansatte skal vaske hender: før man drar hjemmefra og når man kommer hjem, når man kommer til skolen, etter hosting/nysing, etter toalettbesøk, før og etter måltider, etter man kommer inn fra uteaktivitet/friminutt, ved synlig skitne hender

MAT

Alle må ha med seg matpakke på skolen. Vi har ikke mulighet for å varme opp mat for elevene av smittevernhensyn.

UTSTYR/MOBIL

Alle elever må ha med eget pennal til oppbevaring av skriveutstyr.

Mobilen må ligge på lydløs i elevens skolesekk om dere velger å sende den med på skolen. Av smittevernhensyn samler vi ikke inn til mobilhotellet.

SKOLEDAGENE

Elevene på 5. tom 7.trinn kommer på skole hver dag og starer skoledagen kl. 9.00. Myk morgenstart fra kl. 08.45. Elevene møter på skoleplassen og blir sendt inn til sine klasserom i små grupper.

Skoledagen varer til 13.00. Vi tar forbehold om at det kan komme endringer.