Gå tilbake til:
Du er her:

Om oss

Om oss

Vann- og avløpsetaten er Bergens største næringsmiddel- og miljøbedrift. Vi leverer trygt og godt drikkevann, og bidrar gjennom utstrakt avløpsrensing til en renere Byfjord og et bedre nærmiljø.

Les mer (22.03.2013)

Fokus på kvalitet og miljø

Vann- og avløpsetaten er et av landets ledende fagmiljø innenfor vårt område. Vi er en mål- og løsningsorientert organisasjon med fokus på effektiv og miljøriktig tjenesteproduksjon og kontinuerlig forbedring.

Les mer

Ofte stilte spørsmål om vann-og avløpsgebyr

Lurer du på hvor du finner priser på vann- og avløp? Synes du fakturaen er vanskelig å forstå, eller vil vite hvordan vi regner ut gebyrene? Under finner du svar på spørsmål mange lurer på når det gjelder nettopp dette.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Husk å bestille tid for å snakke med en saksbehandler! Et av spørsmålene vi ofte får, er nettopp dette: "Hvorfor får jeg ikke prate med en saksbehandler her og nå?" Under finner du korte, greie svar på spørsmål som ofte går igjen.

Les mer

Kjøpe bekkalokk?

Du kan kjøpe små bekkalokk/ kulturbylokk i ekspedisjonen hos Vann- og avløpsetaten i Fjøsangerveien 68.

Les mer

Gategods i Bergen

Kumlokkene eller bekkalokkene, som vi sier i Bergen, er med på å gi byen sitt særpreg. Bergen kommune alene har mer enn 47 000 lokk for vann og avløp.

Les mer