Gå tilbake til:
Du er her:

Om oss

Om oss

Vann- og avløpsetaten er Bergens største næringsmiddel- og miljøbedrift. Vi leverer trygt og godt drikkevann, og bidrar gjennom utstrakt avløpsrensing til en renere Byfjord og et bedre nærmiljø.

(22.03.2013)

Fokus på kvalitet og miljø

Vann- og avløpsetaten er et av landets ledende fagmiljø innenfor vårt område. Vi er en mål- og løsningsorientert organisasjon med fokus på effektiv og miljøriktig tjenesteproduksjon og kontinuerlig forbedring.

Ofte stilte spørsmål om vann-og avløpsgebyr

Lurer du på hvor du finner priser på vann- og avløp? Synes du fakturaen er vanskelig å forstå, eller vil vite hvordan vi regner ut gebyrene? Under finner du svar på spørsmål mange lurer på når det gjelder nettopp dette.

Ofte stilte spørsmål

Husk å bestille tid for å snakke med en saksbehandler! Et av spørsmålene vi ofte får, er nettopp dette: "Hvorfor får jeg ikke prate med en saksbehandler her og nå?" Under finner du korte, greie svar på spørsmål som ofte går igjen.

Kjøpe bekkalokk?

Du kan kjøpe små bekkalokk/ kulturbylokk i ekspedisjonen hos Vann- og avløpsetaten i Fjøsangerveien 68.

Gategods i Bergen

Kumlokkene eller bekkalokkene, som vi sier i Bergen, er med på å gi byen sitt særpreg. Bergen kommune alene har mer enn 47 000 lokk for vann og avløp.