Gå tilbake til:
Du er her:

Vil du jobbe hos oss?

Rent vann kommer ikke av seg selv. Vi jobber hver dag for å sikre byen en trygg vannforsyning og et rent miljø. Nå søker vi en sivilingeniør og en teknisk kontrollør for å styrke laget! Søk her:

Vi er på jakt etter en sivilingeniør eller ingeniør med VA-faglig studieretning. Kandidater med annen byggteknisk utdanning og erfaring kan også søke. Arbeidsoppgavene vil være prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse ved bygging av nye vann- og avløpsanlegg. Les mer og søk her:

I stillingen som teknisk kontrollør ønsker vi en kandidat med fagbrev innen rørleggerfaget. Les mer om stillingen og søk her:

Jobbe med vann?

Vi gjør regnvann til drikkevann. Vi gjør grått vann blått. Vi renser, resirkulerer og skaper fornybar energi. Dette er ikke bare teknologi på sitt beste, det er også teknologi på sitt viktigste.

Fordi rent vann kommer ikke av seg selv. Det står en teknologisk avansert bransje og svært mange dyktige medarbeidere bak. Vi renser, resirkulerer og skaper fornybar energi. Dette er ikke bare teknologi på sitt beste, det er også teknologi på sitt viktigste.

Vi behandler, distribuerer, overvåker vannet 24 timer i døgnet for at du skal ha et godt og trygt drikkevann i kranen hjemme.

Ta deg et glass vann og søk på jobb hos oss!