Gå tilbake til:
Du er her:

- Det er vann vi drikker mest av!

-Selv om vi har festet en del, er det tross alt vann vi drikker mest av. Godt bergensvann rett fra springen er kjempegodt, så å kjøpe vann er penger ut av vinduet for en fattig student!

Etter mye festing og sene kvelder var det torsdag denne uken idrettsdag ved Fysak Allaktivitetshus for de nye studentene i Bergen. Og selv om de har trasket mye fra «vannhull til vannhull» i Bergen sentrum, er de også veldig glad i skikkelig godt bergensvann fra springen!

Tørstedrikk nummer en
-Vi drikker mye vann, og prøver å unngå å kjøpe dyrt flaskevann. Springvann smaker like godt, sier de to studentvenninnene Isabelle Trondsæter og Lise Mossige. Også Fredrik som studerer samfunnsfag er enig: Jeg er veldig glad i vann, det er det jeg drikker aller mest av, smiler han før han kaster seg ut i kampen i strandvolleyball.

Totalt delte Bergen kommune ved Vann-og avløpsetaten ut over 400 vannflasker på idrettsdagen til spreke, svette studenter.
-Vann er tross alt tørstedrikk nummer en, selv om det også er blitt konsumert en del annen drikke på studentene disse fadderukene, ler Fredrik.