Gå tilbake til:
Du er her:

Vellykket informasjonsmøte med rørleggerne

Onsdag 11. mai avholdt Vann- og avløpsetaten informasjonsmøte for rørleggere på Svartediket vannbehandlingsanlegg. Rundt 100 rørleggere møtte opp for å høre nytt fra etaten.

Det var et imponerende antall rørleggere som ville høre hva Vann- og avløpsetaten hadde på hjertet denne dagen. De frammøtte fikk blant annet høre Trygve Sæle fra Etat for byggesak og private planer gjennomgå søkandsprosessene i kommunen.

Randi Erdal, avdelingsleder Myndighet og Solveig Hovland, fagansvarlig i samme avdeling, informerte om søknadspliktige VA-tiltak etter plan- og bygningloven, rørleggermeldinger, bestillinger og viktigheten av å sende inn dokumentasjon. Sigrid Teige Øye, avdelingsleder for Marked, informerte om nye elektroniske skjema og tjenester på Internett.

Randi Erdal er fornøyd med både oppmøte og tilbakemeldinger fra rørleggerne.

- Tilbakemeldingene jeg har fått tilsier at vi har truffet med informasjonen vår, og det er svært gledelig at så mange valgte å komme på dette møtet. Vi ønsker en god dialog med rørleggerne og vi kommer til å avholde flere informasjonsmøter i årene som kommer, sier Erdal.

I tillegg til informasjon, fikk også rørleggerne anledning til å være med på omvisning i vannbehandlingsanlegget.

Presentasjonene fra informasjonsmøtet kan lastes ned under bildet.