Gå tilbake til:
Du er her:
Vann- en jobb for fremtiden

Vi utvikler byen

Vi gjør regnvann til drikkevann. Vi gjør grått vann blått. Vi renser, resirkulerer og skaper fornybar energi. Dette er ikke bare teknologi på sitt beste, det er også teknologi på sitt viktigste.

Hos oss får du delta i spennende og varierte oppgaver. Vi tilpasser arbeidet etter hvor langt du er kommet i studiene. Søk her

Kristine er utdannet sivilingeniør på NTNU, kjemiteknikk med spesialisering på vannrensing.

For tiden er Kristine prosessansvarlig for oppgradering av fire store avløpsrenseanlegg og bygging av et nytt sentralt biogassanlegg.

- Det er kjempespennende å få være med på å bestemme utformingen av anleggene fra tegningsstadiet og frem til ferdig bygget anlegg – jeg lærer stadig noe nytt og samarbeider med mange ulike fagfelt.

Lars Jørgen har bachelor i miljø- og ressursfag fra Universitetet i Bergen. Etter det tok han 2-årig mastergard i Miljø og naturressurser ved UMB.

-Jeg er fagansvarlig forurensing og jobber med å sørge for at minst mulig forurensing kommer inn på det kommunale nettet og dermed videre ut i fjord og ferskvann.

Kristine, Lars Jørgen og ca. 210 andre i Vann- og avløpsetaten og Bergen Vann KF jobber hver dag med å gi deg rent vann.

Vi vil gjerne ha deg med på laget!