Har du ikke brukt nettprat før?

Prøv vår nettprat og få svar med det samme!

Nettprat eller chat er et tilbud til deg som ønsker å få kontakt med Bergen kommune straks, for hjelp med kommunal informasjon og kommunale tjenester. Du vil se av illustrasjonen når Bergen kommune er åpen for nettprat. Å bruke nettprat er omtrent som å snakke med noen, bare at du skriver på tastaturet i stedet for å bruke stemmen.NB! Dette er en illustrasjon av e-dialog, slik det ser ut på forsiden til Bergen kommune.

Velg ”Klikk for nettprat!” og du møter en kontaktperson i Bergen kommune. Du får opp et vindu du kan skrive spørsmålet ditt i. Hvis alle saksbehandlerne er opptatt, kan du vente til en av dem blir ledig. Da vil du få beskjed om hvor lang antatt ventetid er og du kan ”legge ned vinduet” med nettpraten. Så snart en kontaktpersonen er klar til å snakke med deg, vil vinduet sprette opp igjen og bli aktivt på din PC.

Slik ser skjermbildet for nettprat ut idet du starter dialogen:

Kopi av dialogen
Etter at du er ferdig med nettpraten får du tilbud om en kopi av dialogen via e-post. Bergen kommune lagrer på sin side dialogen kun noen få dager, for å kunne lage standardsvar til andre innbyggere.

Nettprat-vinduet åpnes like enkelt som når du klikker deg til en ny nettside, og uten at du trenger å installere noe på PCen din.

Utenom åpningstiden for nettprat kan du klikke på illustrasjonen ”Send oss en e-post!” og vi vil gi deg svar så snart som mulig.

Åpningstid
Bergen kommune er tilgjengelig for chat kl 08.00 - 19.00 mandag - torsdag. Fredag er åpningstidene kl. 08.00 - 15.00 i april - september og kl. 08.00 - 15.30 i oktober - mars. Under ferieavviklingen om sommeren er nettpraten tilgjengelig klokken 08.00 - 15.00 alle hverdager.

Klikk deg tilbake til forsiden for å starte nettprat med Bergen kommune.

  • DEL PÅ:

Viktige telefonnummer

Brann: 110
Politi: 112
Ambulanse: 113

Når hjelpen kan vente litt:

Brann: 53 03 00 00
Politi: 02800
Legevakt: 116117

Her får du akutt hjelp

Spør kommunen på nett


mandag og fredag kl. 08 – 15
tirsdag – torsdag kl. 08 – 19
Har du ikke chattet før?


Facebook-logoMøt oss på Facebook!

Twitter-logo - Bergen kommune på TwitterMøt oss på Twitter!