Gå tilbake til:
Du er her:

Ny kemner ansatt

Byrådet har ansatt Anita Giæver Hansen i stillingen som kemner i Bergen kommune. Hun overtar etter Lasse Hunsrød som går av med pensjon ved nyttår.

I dag er Anita Giæver Hansen (54) leder for kontrollavdelingen hos Kemneren. Avdelingen hun leder har ansvaret for arbeidsgiverkontroll og å kreve inn skatter og avgifter hos arbeidsgivere. Kemneren er også sentral i det tverretatlige arbeidet mot arbeidsmarkedskriminalitet i Hordaland. Hun har vært aktiv med å følge opp og prioritere arbeidet til a-krim-senteret i Hordaland.

- Jeg er glad for at Anita Giæver Hansen har takket ja til å bli vår nye kemner. Det er kjekt å rekruttere en ny kemner fra egne rekker. Hun vant i konkurranse med sterke eksterne og interne kandidater. Hansen har solid ledererfaring og har jobbet med store endringsprosesser i NAV. Hun har også som leder for kontrollavdelingen til Kemneren vært sterkt engasjert i å løfte det viktige arbeidet mot arbeidsmarkedskriminalitet, sier byråd for finans, innovasjon og eiendom, Dag Inge Ulstein.

Det var elleve søkere til stillingen. Giæver Hansen har vært ansatt hos kemneren siden 2016. Da kom hun fra stillingen som avdelingsdirektør i NAV forvaltning Hordaland. Hun tar til i stillingen som kemner 1. januar 2019.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og nye oppgaver. Kemneren er en viktig arbeidsplass med et betydningsfullt samfunnsoppdrag. Vi har mange spennende oppgaver fremfor oss som jeg gleder meg til å gå i gang med sammen med de flotte og engasjerte kollegene mine, sier Anita Giæver Hansen.

Les byrådssaken