Gå tilbake til:
Du er her:

Overtok nøkler og ansvarsområder

Sosialbyråd Eiler Macody Lund og byutviklingsbyråd Henning Warloe fikk overlevert nøkler til sine nye kontorer torsdag ettermiddag.

Først ute var Lund, som fikk nøkler og godord fra Hilde Onarheim i tredje etasje på rådhuset. Sistnevnte har håndtert eget ansvarsområde på helse og omsorg i tillegg til sosial, bolig og områdesatsing etter at Dag Inge Ulstein gikk av.

Viktig felt
- Du kommer til en arbeidsom, kunnskapsrik og engasjert stab. Det trenger du, for du har viktige oppgaver foran deg. Det er krevende å være byråd, men først og fremst lærerikt, sa Onarheim og overleverte nøkkelkort, blomster og lykkeønskninger.

Lund på sin side kvitterte med at han gleder seg til å ta fatt og ser frem til spennende dager, og vet han har overtatt et felt som er svært viktig for byrådet.

- Det blir nok en bratt læringskurve, smilte Lund.

Sterkere og vakrere
Henning Warloe møtte applaus da han entret sjette etasje i rådhuset og fikk nøkler av byrådsleder Ragnhild Stolt-Nielsen, som også har fungert som byutviklingsbyråd etter at Filip Rygg gikk av. Hun ønsket også lykke til på ferden.

- Det er en glede å få deg som byutviklingsbyråd! Du er en mann med dine meningers mot og visjoner for byen, sa byrådslederen, som skrøt av Warloe selv og av staben han skal samarbeide med.

Warloe på sin side takket for tilliten og gleder seg til å ta fatt.

- Noe av det morsomste med politikken er at man får anledning til å lære noe nytt. Jeg gleder meg til å ta fatt og håper å bidra til at Bergen blir større, sterkere og vakrere, sa Warloe.