Egget

Vi åpner for bestilling av hytten mandag 13. september kl. 12.00. Vi forventer stor pågang når skjemaet åpner, og det kan da oppstå tregheter i systemet. Får du ikke bestilt hytten denne gang, kommer det flere muligheter senere. Når smittesituasjonen tilsier det, vil vi også åpne for utlån alle dager i uken. 


Reservasjon av Egget for overnatting

Egget er et gratis tilbud til barnefamilier med barn under 12 år. Du finner hytten i Krohnegården friluftsområde i Fyllingsdalen. Det er kort vei fra nærmeste kollektivholdepass, og fra parkeringsplass like ved.

Hytten er enkelt utstyrt og kan huse en liten barnefamilie. For overnatting må det medbringes noe å sove og å sitte på. I Egget finner du en vedovn, kost og feiebrett. Egen medbrakt ved må benyttes.

Egget er en eggeformet trekonstruksjon som ser ut til å gro ut av bakken. Formen kan gi en følelse av å tre inn i en slags underfundig verden, noe som spiller på eventyrlysten hos både barn og voksne. Hytten er plassert i en liten forsenkning noen meter fra Storavatnet. Vegetasjonen rammer det inn, så bygget føyer seg mer naturlig inn i området. Dette gjør at bygget oppleves skjult fra hovedstien.

Hytten har to lysinnslipp; et kvadratisk vindu mot vest, som retter seg mot vannet og et rundt vindu i taket, som fanger morgenlyset og rammer inn toppen av Løvstakken. Interiøret av ask deler rommet inn i form og nivåer. Disse skaper naturlige soner for soving, spising og leking.

Egget ligger i Krohnegården friluftsområde som er fint tilrettelagt. Benk og bålplass rett bortenfor Egget, ved Storavatnet er et fint utkikkspunkt og en sosial samlingsplass. Egget ligger også kun få minutters gange fra Krohnegården badeplass (https://www.bof.no/omrade/badeplass/krohnegarden) hvor det også er tilrettelagt med toalettfasiliteter.

                                                          

Regler for lån av Egget:

·       Leietaker, den som søker er ansvarlig for bruken av hytten.

·       Nøkkelen til Egget hentes hos Innbyggerservice i Kaigaten 4. Nøkkelen hentes tidligst dagen før du skal låne hytten, og leveres tilbake samme sted første virkedag etter lån av hytten. Får vi ikke nøkkelen i retur blir leietaker fakturert. Vi har stengt helger/helligdager. Nøkkelen må hentes og leveres innenfor kontorets åpningstid, hverdager mellom kl 08 og 15.  Det vil bli krevd legitimasjon for å hente nøkkelen, og den som henter er ansvarlig for at den blir levert tilbake.

·       Innsjekk er tidligst kl.15:00 og utsjekk er innen kl.12:00 påfølgende dag. Hytten leies ikke ut i perioden mellom to reservasjoner.

·       Om du ikke kan benytte hytten må du gi beskjed slik at hytten kan reserveres av andre. Avbestilling av Egget er minimum 24 timer før innsjekk. Det er kun mulig å bestille hytten 2 ganger pr år. 

·       Åpen ild er strengt forbudt ut over bruk av vedovn, dette gjelder også stearinlys. Tennvæske eller annet som er lett antennelig skal ikke settes igjen i hytten. Av sikkerhetsmessige årsaker tillater vi ikke bålbrenning i området rundt hytten. Bålbrenning skal foregå ved tilrettelagt bålplass ved Storavatnet og regler for bålbrenning skal følges.

·       Det er ikke er ikke tillatt å drikke alkohol i hytten.

·       Utesko skal ikke benyttes inne. Utesko skal plasseres på matte rett innenfor døren.

·       På grunn av allergier er det ikke tillatt å ha kjæledyr med i hytten.

·       Husk å rydde/koste hytten og ta med deg alt søppel.

Vi tar forbehold om at bookingene kan endres dersom det oppstår spesielle eller uforutsette situasjoner.


Informasjon om smittevern Covid-19:


Krav til dere som låner hytten:

-          Dere må ikke være i isolasjon eller karantene for covid-19

-          Dere må ikke ha symptomer på covid-19 (feber, hoste, tung pust, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smaksans og muskelverk )

-          Dere må ikke være i venteperiode på testresultat for covid-19-smitte

-          Husk god håndhygiene, ta med antibac

Innbyggerservice har åpent hverdager fra kl 8 til 15 for henting og levering av nøkler til Egget. Innbyggerservice ligger i Kaigaten 4. 

E-post: bymiljoetaten@bergen.kommune.no

Telefon: 55565690

Nøkkelen hentes hos Innbyggerservice i Kaigaten 4

Forenklet bestilling

  • Utleid
  • Reservert
  • Ledig
Tildeling
Interntildeling
Arrangement
Søknadskurv