Gå tilbake til:
Du er her:
Foto: Hans Magne Nesbø

Status for kulturtilbud og -tjenester i koronaperioden

Mange tilbud er nå sommerstengt. En del vil etter planen kunne åpne som normalt i august, mens andre er mer usikre. Hold deg oppdatert her

Kulturhuset på Nesttun tilbyr arrangementer, aktiviteter og lokaler for utlån og leie. Du finner oss i Østre Nesttunvegen 18. Både lokalt frivillig kulturliv og profesjonelle utøvere arrangerer kultur- og fritidsaktiviteter og forestillinger.

Om lokalene

Fana kulturhus ble åpnet 31. oktober 2009, og har et totalareal på ca. 2 500 kvadratmeter. Huset består av en gammel og en ny del, føyet sammen av en glasskorridor over Nesttunelven.

Husets eldre del er tidligere Nesttun Uldvarefabrikk fra ca. 1890 og rommer hovedinngang, ungdomsetasjen Linken og lagsetasje med møterom av ulik størrelse. I kulturhuset finner du også Fana og Ytrebygda kulturkontor.

Nybygget er kulturhusets hoveddel og består av Kultursal, Småsal og lobby med glassfasade og balkong mot elven og Uldvarefabrikken.

Mer informasjon om lokaler og fasiliteter, priser og leiebetingelser finner du i Aktiv kommune.

For arrangører

  • Kultursalen har profesjonelt lyd- og lysutstyr. Leietaker må benytte ekstern lyd- og lystekniker etter avtale med saksbehandler.
  • Teleskopamfi: kapasitet 360. Kapasitet med amfi trukket inn: 600.
  • Stor scene og direkte adgang fra parkering.
  • Scenelys, backline, flygel, projektor og teleslynge.
  • I foajéen finnes anretning og bar. Mat etter avtale.
  • 2 artistgarderober: en stor artistgarderobe med speil, sofa, dusj/toalett og en mindre garderobe i tilknytning til bakscenen.
  • Småsalen er på ca. 90 kvm og har bl.a. lys-/lysanlegg, backline, flygel og projektor. Småsalen egner seg til mindre forestillinger, utstillinger, dans, foredrag, mm.

 

Lurer du på noe?

For mer informasjon, lik oss på Facebook: Facebook/fana.kulturhus eller ta kontakt på telefon 55 56 11 06.

Signy Lyngsgård, avdelingsleder ved Fana og Ytrebygda kulturkontor treffer du på telefon 55 56 12 15 og e-post: Signy.Lyngsgard@bergen.kommune.no.

Se programmet for Fana kulturhus