Flere kan få bostøtte

For å bistå husstander som rammes av koronapandemien har Stortinget styrket den statlige bostøtten. Dette gir liten virkning for dem som bor i kommunal bolig og har kommunal bostøtte.

Sett ditt preg på kulturløype i Lynghaugparken!

Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor inviterer deg til å levere innhold til kulturløype i Lynghaugparken. Målet er å vise noen smakebiter fra alt som foregår i "dalen". Frist er 1. juni.

Vil vedta reguleringsplan for Kokstad øst på nytt

Byrådet legger fram en oppdatert plan etter at Fylkesmannen opphevet bystyrets planvedtak.

Les sakene fra byrådet 28. mai

Aktuelle saker er blant annet nye skjenkeregler, ny kjøkkenstruktur for sykehjem, reguleringsplan for Liland og Birkeland og ekstra tilskuddsordning for tros- og livssynssamfunn.

Bergen kan vinne bildele-pris

Er i finalen for arbeidet med å bremse behovet for privatbiler.

Damsgårdsdagene 2020 inviterer til konsert 4. juni!

De tradisjonsrike og populære Damsgårdsdagene måtte avlyses i år, men folk fra Laksevåg lar seg ikke stoppe så lett! Nå blir det live strømmekonsert med The Runaways i stedet.

Ruller kulturen ut til deg

Sammen med Områdesatsingen i Loddefjord og Olsvik og Fyllingsdalen Teater ruller Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor gode kulturopplevelser ut til befolkningen i sine bydeler lørdag 13. juni.

Har prioritert prosjekter for Bergen til Nasjonal transportplan

Bystyret har gitt uttale til Nasjonal transportplans oppdrag om prioriteringer. Bystyret vil prioritere Bybane til Åsane og vil ikke prioritere Hordfast.

Vil ha karbonlagring i jord i Bergen

Bystyret har vedtatt en interpellasjon (skriftlig spørsmål) om karbonlagring i jord.

Brudd på personvern i behandling av søknader om parkeringstillatelse

Bergen kommune har oppdaget at det har skjedd brudd på personopplysningsloven i forbindelse med behandling av søknader om parkeringstillatelse for forflytningshemmede.