Koronatelefonen har fått 21.824 henvendelser siden midten av mars

Siden 16. mars har 21.824 ringt Koronatelefonen til Bergen kommune.

Her søker du plass på skolefritidsordning (SFO)

SFO er et et tilbud før og etter skoletid til elever på 1. til 4. trinn og til elever med spesielle behov på 5. til 7. trinn. Du kan søke og få plass hele året.

- Et viktig lavterskeltilbud

Barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse var på besøk hos Etat for barn og familie, der hun fikk høre om tilbudene til barn og unge i Bergen.

Send selfie og bli representert i rådhuskunst

Alle innbyggere i Bergen kan være med på å holde et symbolsk øye med de folkevalgte i et nytt kunstverk i rådhuset. Til det trenger kunstner Toril Johannessen mange, mange bergensfjes.

Følg tall for smittede i Bergen

Kommunen startet smittesporing umiddelbart og har god kontroll. De fleste av tilfellene knyttes til utlandet. Se oversikt over hvor mange som har testet positivt på covid-19 i Bergen her.

Helsepersonell må ta to koronatester etter reise utenfor Norden

Byrådet krever at alt helsepersonell i Bergen kommune som har vært på ferie utenfor Norden, må ta to koronatester før de tar til med pasientnært arbeid.

Vil du bli skjønnsmedlem eller meddommer?

Vi har behov for skjønnsmedlemmer og meddommere i Bergen tingrett. Søk innen 15. august.

Foreslå kandidater til Etablererprisen

Bergen kommune trenger din hjelp i jakten på verdige kandidater til kommunens etablererpris for 2020. Prisen går til kandidater som har etablert ny virksomhet i Bergensregionen.

Arbeid stenger strekningen fra Brushytten og opp til Rundemanen i perioder i august

Bymiljøetaten skal i gang med fjellrensk, vegetasjonsrensk og etterfølgende bolting av fjell, på strekningen fra Brushytten og opp til Rundemanen. Arbeidet vil pågå fra 3. august og ut måneden.

Ny brosjyre med fakta om Bergen

Årets utgave av brosjyren Kort om Bergen er her med nøkkeltall og artige fakta om byen vår. Brosjyren er også tilgjengelig på engelsk.