Vaksinering med to typer mRNA-vaksiner

I Bergen vaksinerer vi nå både med Pfizer og Moderna. Erfaringene fra andre land har vist at virkningen er like god om det bare blir brukt én type vaksine eller om en kombinerer disse to. Les mer:

Vær oppmerksom på vannkvaliteten utenom offentlige badeplasser

Bergen kommune sjekker regelmessig badevannet på offentlige badeplasser. Vær likevel oppmerksom på vannkvaliteten når du eller kjæledyret ditt kjøler seg ned andre steder.

Gir 1000 kroner i vrakpant for fritidsbåter

Som eier kan du få 1000 kroner i vrakpant for å levere inn forfalte fritidsbåter, kajakker og kanoer til gjenvinning. Det er ulovlig å etterlate båter til forfall.

Voltersvik blir ny smittevernoverlege

Marit Voltersvik har takket ja til å bli ny smittevernoverlege i Bergen kommune.

Registrer deg for første dose nå

Vi oppfordrer personer til å registrere seg til første dose så snart som mulig. Dersom du registrerer deg nå, vil du få time raskt til dose én. Vi har ledige timer både denne og neste uke.

Regler for bruk av elsparkesykkel

Du kan få gebyr hvis du parkerer til hinder for andre eller kjører med flere på samme elsparkesykkel. Gående skal passeres i gangfart. Les om reglene som gjelder her.

Litteraturtips om 22. juli fra biblioteket

Bergen Offentlige Bibliotek har samlet omtaler av en rekke bøker som på ulikt vis er knyttet til terroren 22. juli 2011. Alle bøkene kan lånes på biblioteket.

Vannledningsbrudd i Arna gir problemer med vanntilførsel

Det har vært brudd på tilførselsledning til Stølsvegen rentvannsbasseng. Vi har begrenset påfyllingskapasitet, så det er viktig å holde vannforbruket så lavt som mulig i sommer.

Informasjonsvideoer om koronavaksine på flere språk

Papillon har laget informasjonsvideoer om hvorfor vi vaksinerer/Here are videos in different languages about why we vaccinate.

Valget 2021: Nå kan du tidligstemme på Innbyggerservice

Ordinær forhåndsstemming for høstens valg starter 10. august, men allerede fra 1. juli kan du forhåndsstemme hos Innbyggerservice i Kaigaten 4.