Her er vinneren av årets Arkitektur- og byformingspris

Årets vinner ble kåret på Byutviklingskonferansen 27. november, og prisen går til Infill Vaskerelven 39 og Olav Kyrres gate 41. Gratulerer!

Bergenseren nummer 2 2020 er nå sendt ut

I årets siste utgave av Bergenseren er temaet omsorg i koronaens tid. Du kan også lese om den nye sykkeltunnelen langs Bybanen, om kommunens nye råd for medvirkning samt få aktive tips for vinteren.

Kulturminneplanen er sendt til politisk behandling

Forslag til Kulturminneplan for Bergen 2019-2023 del 2 og 3, "Identitet med særpreg", er sendt fra Byantikvaren til politisk behandling i Byrådsavdeling for klima, miljø og byutvikling.

Les årets siste utgave av Infoposten

Her er Infoposten for desember! Denne utgaven bruker vi anledningen til å mimre og feire.

Bli med på digital markering av FNs internasjonale dag for frivillighet

Lørdag 5. desember fra klokken 13 hylles frivilligheten i anledning FNs internasjonale dag for frivillighet. Gå ikke glipp av den digitale markeringen!

Les sakene fra byrådet 26. november

Aktuelle saker er internasjonal handlingsplan og forslag om prinsipielle avklaringer rundt privat utbygging av idrettsanlegg.

Sakene til byrådet 3. desember er klare

Byrådet skal gi navn til en ny fotballbane på Landås og skal avklare forhold rundt boligsoneparkeringens fase 4 som blant annet gjelder Fridalen-området / Landås.

Bli med på digital toårsdag for Fairtradebyen Bergen!

Den 10. desember, på menneskerettighetenes dag, fyller Bergen to år som Fairtradeby. I den anledning har vi igjen gleden av å invitere engasjerte bergensere til markering – denne gangen digitalt!

Forlenger koronatiltak og åpner for to på besøk også i store familier

Byrådet forlenger lokale koronatiltak frem til 6. desember.

Legger fram internasjonal handlingsplan og gjennomgang av kommunens internasjonale samarbeidsarenaer

Byrådet legger fram Bergen og verden – internasjonal handlingsplan for Bergen kommune for å følge opp Bergen og verden – internasjonal strategi for Bergen kommune.