Nyåpnet skatepark i Fredens bolig

Skateparken i Bergenhus er åpen, og kan nå tas i bruk.

Slik bekjemper du brunsneglen

Få tips til hva du kan gjøre for å bekjempe brunsnegl i hagen din. Det er viktig å starte med en gang sneglene begynner å komme frem om våren, og fortsette jevnt fram mot høsten.

Slik feirer vi 17. mai i Bergen

Pandemien vil prege feiringen av Norges nasjonaldag også i år. Slik er rådene og planen for en trygg 17. mai-feiring i Bergen.

Søk tilskudd til ladeinfrastruktur i borettslag og sameier

Borettslag og sameier i Bergen kommune kan søke om støtte til å etablere infrastruktur som legger til rette for etablering av ladestasjoner. Støtteordningen åpner 18. mai 2021 klokken 12.00.

Her er sakene fra byrådet 12. mai

Aktuelle saker er regulering for ny ungdomsskole på Garnes, rapport for jubileumsåret Bergen 950 og nye boliger for utviklingshemmede på Landås.

Nytt innføringskurs i psykisk helse og kognitiv terapi starter 19. mai

Rask psykisk helsehjelp arrangerer gratis kurs for deg som bor i Årstad eller Bergenhus, er over 18 år og har milde symptomer på angst, depresjon, søvn vansker eller begynnende rusutfordringer.

Flere barn og unge får delta på sommeraktiviteter

22 aktiviteter og tiltak i Bergen har fått over 8,5 millioner kroner gjennom en nasjonal tilskuddsordning som støtter ferie og fritidstilbud, sommerjobb og kvalifiserende tiltak for barn og unge.

Nå er det båndtvang for hund

Fra og med 1. april til og 20. august er det båndtvang for hund. Båndtvangen er til for å verne dyrene i hekke- og forplantningstiden.

Endringer i testtilbudet

Torsdag 6. mai hadde teststasjonen på Bergen legevakt siste åpningsdag. Testkapasiteten opprettholdes med økt bemanning på drop-in-stasjonene på Festplassen og Spelhaugen.

Vil du bidra i arbeidet mot korona?

Bergen kommune trenger fortsatt flere medarbeidere til ulike områder innen koronahåndteringen.