Bergen 950 år: Se video fra åpningsfesten

Det var tett med folk på Bryggen under åpningen av 950-årsjubileet på lørdag.

Ledige plasser på kulturskolen

Vårsemesteret hos kulturskolen har startet, men det er ledige plasser på mange fag. Se oversikten her.

Lyser ut parallelloppdrag for Dokken

250 dekar frigjøres til byutviklingsformål når godshavnen flyttes ut av byen. Forslag til en overordnet strategi som skal gi retning og nødvendige rammer for utviklingen av Dokken skal utarbeides.

Aktive Dager på Kvamskogen

Bergen kommune inviterer til vinteraktiviteter på Kvamskogen tilrettelagt for personer med utviklingshemning i tidsrommet 3.–13. mars. Meld deg på og få en dag i friluft med mange gøye aktiviteter.

Se vårens program for Fana kulturhus

På kulturhuset på Nesttun er det klart for nye og spennende kulturopplevelser denne våren.

Barnelørdag har blitt gratis for alle - se program

Velkommen til gratis teaterforestillinger og konserter for barn og familier i bydelene i Bergen! Nesten hver lørdag gjennom sesongen er det forestillinger på Barnas kulturhus og i to av bydelene.

Sakene til byrådet 30. januar er klare

Aktuelle saker er blant annet etablering av kastfelt og våtmarkspark i Arna bydelspark og gjenreising av Ekserserhuset i Baneveien.

- Vi vil lære deg å danse!

Har du lyst til å lære hip hop, jazzdans eller andre dansestiler? Unge danseinstruktører fra Dans uten grenser står klare til å lære bort, uansett om du har danset mye eller ingenting.

Søker frivillig hjelp til Kafé Koppen

Kafè Koppen på Midtbygda sjukeheim i Åsane søker frivillige ildsjeler som kan være med å tilrettelegge for møter mellom personer med hukommelsesvansker og deres nære Kunne du tenke deg å bidra?

Skikurs for ungdom

Skifremme og Etat for idrett tilbyr ungdom fra 13 år skikurs i vinter. Kursene går over enkeltdager i helger. Du kan delta på kurs i snowboard, alpint eller twintip.