Gå tilbake til:
Du er her:

Påvist smitte på skolen - kun ansatte i karantene

En person tilknyttet skolen har fått påvist Covid-19. Smittevernkontoret driver nå smittesporing av nærkontakter. Ingen elever regnes som nærkontakter.

Med nærkontakter menes personer som har hatt tett kontakt (under 2 meter i over 15 minutter eller direkte fysisk kontakt) med en person som er bekreftet syk med covid-19, fra 48 timer før den smittede fikk symptomer.

Nærkontakter blir kontaktet av smittevernkontoret, eller av skolen på vegne av smittevernkontoret, og settes i karantene i 10 dager.
 

Skolen har tatt forholdsregler i samråd med smittevernkontoret og innfører, karantene for 7 ansatte ved skolen (nærkontakter til den smittede), deriblant hele skolens ledelse og administrasjon. Ingen elever er nærkontakter, og skoledagen går derfor som normalt for alle elevene.

Vi ønsker likevel å redusere antall fysisk treffpunkter på skolen mellom lærerne og dere foresatte, så planlagte møter og utviklingssamtaler vil ikke bli gjennomført denne uken. 

Skolens plasstillitsvalgte vil være tilgjengelig i skolens administrasjon. Skolens ledelse vil være tilgjengelig på epost og telefon.

Ta kontakt hvis dere lurer på noe.