RSS

Siste nytt

FN-dagen

I anledning FN-dagen 24.oktober ble det invitert til fellessamling på allrommet. Vi ble vist bilder og snakket om hva FN er, og vi så film og hørte musikk om barns rettigheter.

Gyldenpris barnehage 70 år!

Gratulerer med dagen til Gyldenpris barnehage som fyller 70 år! 9. september 1953 åpnet Gyldenpris barnehage dørene for barn og foreldre, som den første kommunale barnehagen bygget til barnehagedrift.

Nymalt mur i barnehagen!

Etter ønske fra barn, personal og foreldre har barnehagen sett på ulike løsninger for oppgradering av muren på uteområdet vårt. Muren var merket av tidens tann og trengte et skikkelig ansiktsløft.

16 små kyllinger!

Det har vært noen spennende uker her i barnehagen. Cecilie som er voksen på liten avdeling, hadde for tre uker siden med seg en rugekasse og 24 små egg.

Hurra for 17.mai!

Glade barn som ropte Hurra-rop, trommeslagere i eget buekorps, korpsmusikk på høyttaler og god stemning. Det var lyden rundt Gyldenpris barnehage denne formiddagen.

Foreldreundersøkelsen for barnehager 2022

Bergen kommune sine barnehager benytter den nasjonale foreldreundersøkelsen i regi av Utdanningsdirektoratet.

Besøk til Pepperkakebyen

Tradisjonen tro blir det laget bidrag til Pepperkakebyen av førskolebarna i barnehagen vår.

Sykkel VM 2022

Heia, heia! Var du i nærheten av Ny-Krohnborg skole i dag og hørte jubelbrus og heiarop, så var det mest sannsynlig førskolebarna i barnehagene på Hyggesiden som gjennomførte årets Sykkel-VM.