Gå tilbake til:
Du er her:
Kristianborg barnehage
Kristianborg barnehage ligger på Minde og har adresse: Conrad Mohrs veg 17, 5072 Bergen. (Bildet er fra sluttfasen av byggingen i desember 2020).
Bilde: Andrew M.S. Buller

Midlertidig flytting til Kristianborg barnehage fra 12. april

Skadeomfanget av fuktskadene i Klosteret barnehage er nå kartlagt, og det er dessverre behov for omfattende tiltak før vi igjen kan flytte tilbake.

Dette betyr at vi måtte finne en bedre og mer langvarig løsning for barna i Klosteret og Kalmargaten. Vi har derfor vært så heldige å få komme til Kristianborg barnehage i Conrad Mohrs veg 17 på Minde. En helt ny barnehage som ble innviet i januar 2021. Her vil vi få egne, nye fine lokaler, med egen inngang og fasiliteter. Barna fra Klosteret/Kalmargaten vil holdes adskilt fra de andre barna i Kristianborg både inne og ute. Barnehagen ligger også flott til med tanke på turmuligheter og årstiden vi går inn i.

Busstransport

Vi fortsetter med busstransport, med avgang fra Klosteret barnehage kl 08.30. Barna leveres på utelekeplassen fra kl. 7.30, og begynner dagen sin her. Retur fra Kristianborg blir kl. 15.45, og barna kan da hentes på utelekeplassen på Klosteret fra ca. kl. 16.00.

Direkte henting og levering

Det vil være mulig med levering og henting direkte i Kristianborg barnehage om ønskelig, men da med de gjeldende smitteverntiltak. Viktig å presisere at foreldre må bruke munnbind og at det kun er lov med en forelder i garderoben av gangen.

Vi gleder oss til nye utfordringer og ny barnehage fra mandag av! Her kan barnehagen få det fint de neste månedene.