Gå tilbake til:
Du er her:
deltakere på Fun Games  jubler
JUBLENDE: Smil, flagg og stormende jubel tyder på at Fun Games er gøy å være med på.
Bilde: Vibeke Blich

Fun Games 2022 = Ekte idrettsglede på Fana stadion

Sporty og engasjerte deltakere og hjelpere var med å skape og spre ekte idrettsglede under de årlige idrettslekene for utviklingshemmede onsdag 31. august.

Nærmere 600 mennesker bidro til den gode stemningen på Fana stadion under Fun Games 2022, der dagsentertjenesten i Bergen kommune er arrangør.  

innmarsj på Fana stadion
INNMARSJ: Det ble en livlig innmarsj da deltakere ved dagsentrene toget inn på stadion med maskoten "Funny" i tet.
Bilde: Vibeke Blich

Fagrådgiver for Dagtjenester til utviklingshemmede, Elin Kleppe Alfstad, forteller at visjonen for dagsenterenheten er å være aktiv i fellesskap og at denne dagen skal skape idrettsglede og inkludering. Her er alle vinnere og alle får medalje.

Dagsentertjenesten arrangerte Fun Games for trettende gang på Fana stadion i år. Gode hjelpere var idrettslinjen fra Stend og ergoterapistudenter.
GODE HJELPERE: Dagsentertjenesten arrangerte Fun Games for trettende gang på Fana stadion i år. Gode hjelpere var idrettslinjen fra Stend og ergoterapistudenter.
Bilde: Vibeke Blich

– For utviklingshemmede ved våre dagsenter er dette ett av årets høydepunkt! For meg som byråd var det derfor ekstra stas å få åpne Fun Games. Jeg vil takke både deltakere, ansatte og frivillige for at de stiller opp og bidrar til en fantastisk dag, sa Ruth Grung, byråd for helse og omsorg.

deltakere på Fun games løper 60. meteren
FULL FART: Det gikk så det suste under 60-meteren på Fana Stadion onsdag 31. august.
Bilde: Vibeke Blich