RSS

Ansatte godt fornøyde med arbeidsmiljøet på ØHD

Samtlige som er intervjuet opplever at arbeidsmiljøet er godt på Øyeblikkelig hjelp døgnenhet (ØHD).

Hvordan vil du ha det i livet fremover?

Kjenner du deg rastløs eller er lei deg for tiden? Opplever du at hverdagen er krevende? Ta kontakt med Rask psykisk helsehjelp før problemene vokser seg store.

Gratis utetrening i Bergen vest

"Finn formen med Friskliv" er et utetreningstilbud på tre ulike lokasjoner i Bergen vest. Tilbudet er gratis, krever ingen påmelding og er åpent for alle.

Rask psykisk helsehjelp utvider tilbudet

Rask psykisk helsehjelp utvider nå tilbudet til personer med symptomer på angst, depresjon, søvnvansker eller begynnende rusutfordringer til også å gjelde innbyggere i Arna.

Les infopostens høstutgave 2021

I denne utgaven av Infoposten kan du lese om filminnspilling med Teatertigrene, kinoforestillinger med høytlesning i høst og en ny, stor konsert med Proffene.

Boliger for alle - i dagens fortettingsområder

Hvordan skal vi tilrettelegge for at barnefamilier, unge og husstander med lave og midlere inntekter kan få innpass i de nye fortettingsområdene? Dette utreder et vestlandsprosjekt.

Hva mener brukere av helsestasjonstjenesten for barn 0-5 år i Bergen om tilbudet?

Har du barn i alderen 0-5 år og vil være med på å påvirke tjenestetilbudet og hvor dette bør være lokalisert? Svar på vår brukerundersøkelse.

Se gjeldende smittevernregler for Bergen

Lokale smittevernregler for Bergen er videreført som anbefalinger fra 2. september. Her får du oversikt.

Demens i familien - samtalegruppe for ungdom

Snakk med fagfolk og andre i samme situasjon. Kompetansesenter for demens arrangerer samtalegruppe for unge pårørende til personer med demens 16. september.

Pandemiens ansikter

I halvannet år har flere hundre ansatte i Bergen kommune vært i sving med å håndtere korona. Møt noen av menneskene som loset oss trygt gjennom pandemien.