Eirik Vestrheim i kontorlokaler på rådhuset
VIKTIG OPPGAVE: Eirik Vestrheim har en viktig jobb med å utvikle planene for helse- og omsorgstjenestene slik at kommunen blir klar til å møte de store utfordringene vi står ovenfor i denne sektoren.
Bilde: ENDRE HOVLAND

Ny seksjonssjef på helse og omsorg

Eirik Vestrheim blir leder av Seksjon for plan og utvikling i Byrådsavdeling for helse og omsorg.

Seksjonen har ansvar for arbeidet med utarbeidelse av planer og oppfølging av helse- og omsorgstjenestene. I tillegg har seksjonen et overordnet ansvar for kvalitetsstyringssystemet på denne byrådsavdelingen. 

Har vært rådgiver i seksjonen

Vestrheim kommer fra stillingen som rådgiver i seksjonen hvor han startet i 2014. Han har hatt et særlig ansvar for helsefeltet og samhandling med spesialisthelsetjenestene. Han har master i sammenlignende politikk og arbeidet før han startet i Bergen kommune hos Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste AS.

Må løse store utfordringer

- Det er gledelig at en så dyktig rådgiver nå tar steget opp som seksjonssjef. Vestrheim har en solid forståelse for fagfeltet og de utfordringene vi står overfor. Han har allerede fungert i stillingen i en periode, og vi ser at vi får en leder som jobber svært målrettet og utmerker seg med gode samarbeidsevner, sier kommunaldirektør Kjell Wolff. 
- Jeg ser frem til å jobbe videre sammen med alle de dyktige fagfolkene i seksjonen. Sammen skal vi utvikle planene for helse- og omsorgstjenestene i kommunen slik at vi blir klare for å møte de store utfordringene vi står ovenfor, sier seksjonssjef Eirik Vestrheim. 

Hvis du lurer på hvem Vestrheim er privat så kan du finne ham i toppen av resultatlister for lange løp, og han er også et velkjent navn i musikkmiljøet i Bergen.

Les mer om arbeidsoppgavene ved Byrådsavdeling for helse og omsorg

Les mer om: