Kunstteppe i rådhuset
DETTE KAN DU SE: På omvisningen kan du blant annet se Toril Johannessens verk med tittelen "Representasjon (for folk og de som representerer dem)".
Bilde: Bent René Synnevåg

Bli med på kunstvandring på rådhuset tirsdag 11. juni

Bli med på kunstvandring gjennom rådhuset der du får se helt ny kunst som er laget spesielt til rådhuset, kunst som har hengt i rådhuset siden bygget stod ferdig og nyinnkjøpt kunst.

Besøker du Bergen kan du knapt unngå å se Bergen Rådhus. En 51,2 meter høy murkoloss midt i byen som er både elsket og hatet. Rådhuset stod ferdig i 1974 og vi markerer at bygget er 50 år med å invitere bergensere og tilreisende inn i lokaldemokratiets høyborg.

Ny og gammel kunst

Det 50 år gamle bygget er arbeidsplassen til nærmere 500 politikere og administrativt ansatte, og bak de grå murveggene skjuler det seg i dag et helt moderne og nyoppusset administrasjonsbygg med aktivitetsbaserte arbeidsplasser.

Våre dyktige medarbeidere på Seksjon for kunst tar deg med på en kunstvandring gjennom rådhuset der du får se helt ny kunst som er laget spesielt til rådhuset, kunst som har hengt i rådhuset siden bygget stod ferdig og nyinnkjøpt kunst.

Bestill gratisbilletter her

Arrangementet er gratis, men krever påmelding og du får tilsendt billett ved påmelding. Registrering og start for omvisningene er i rådhusets resepsjon i Rådhusgaten 10.

Du kan velge mellom seks ulike tidspunkt mellom klokken 16.00 og 18.15. 

Her bestiller du billetter til kunstomvisningen