Bidra med sangglede

Syngende skole, Syngende barnehage og Sang i eldreomsorgen vil bidra til sangglede. De har derfor åpnet ressursportalene SANGBANKEN, SKATTKAMMER og SYNG SAMMEN i en begrenset periode.

PopLAB går digitalt

PopLAB har blitt et populært lørdagstilbud for barnefamilier i Åsane, Fyllingsdalen og Loddefjord. Selv om arrangementene nå er avlyst fortsetter kreativiteten på PopLABs Facebookside.

Besøk e-biblioteket

Biblioteksbyggene er stengt på grunn av smittefaren forbundet med koronaviruset. Men visste du at e-biblioteket er åpent? Her finner du både bøker, filmer, podcaster, aviser, og magasiner.

Stenging av kommunens tilbud innen kultur grunnet koronasituasjonen

Aktivitetstilbud, kulturlokaler og biblioteksbygg er stengt inntil videre. Kurs og arrangementer er avlyst.

Meld inn utfordringer som følge av korona innen kultur-, nærings- og idrettsliv

Kommunen ønsker å kartlegge konsekvensene for aktører innen bl.a. kunst- og kulturlivet i Bergen. Se hvor du kan melde fra nederst i denne nettsaken.

Mulig å levere søknad på tilskudd etter frist

Byrådet har bestemt at det blir mulig å levere søknad på tilskudd etter frister i mars, april og mai, for dem som trenger det.

Lag et 3D-rom i papir!

PopLAB-verten Aina gir deg en kreativ oppgave med papir, saks og fargeblyanter.

Midlertidig tilskuddsordning for det profesjonelle kunst- og kulturfeltet

På grunn av korona-pandemien mister mange kunstnere nå oppdrag og inntektsgrunnlag, mens innbyggerne mister kulturopplevelser. Som et tiltak har byrådet opprettet en midlertidig tilskuddsordning.

Søke kulturmidler? Ny sjanse på ordninger med opprinnelig frist 20. mars

Fikk du ikke levert tilskuddssøknad innen fristen 20. mars får du ny sjanse i perioden 30. mars - 5. april. Gjelder flere ordninger for amatører, organisasjoner og frivillig kulturliv. Se oversikt.

Legg Bergen for dine føtter

En ny jubileumssti på langs av Bergen åpner før sommeren. Vi har plukket ut fem smakebiter fra ruten. Kanskje finner du en ny turfavoritt?