Velkommen til Åsane kulturhus i 2021

Nytt år og nye muligheter i det nye kulturhuset! Les mer og ta en titt i brosjyren for vår 2021 her.

Delte ut stipend og priser til idretten

Byråd for barnehage, skole og idrett, Endre M. Tvinnereim har fordelt 790.000 kroner til idretten i Bergen.

Send inn forslag til Kvinner på sokkel

Gjennom prosjektet "Kvinner på sokkel" skal Bergen kommune øke kvinners tilstedeværelse i det offentlige rom. Har du forslag til kvinner som bør hedres? Send forslag til vår kunnskapsbank.

Se digitale forestillinger med Barnelørdag

Velkommen til digitalt dukketeater! Hva skjer egentlig i dukketeaterverkstedet når dukkemakeren ikke er der? Se filmene fra Dukketeaterverkstedet, og bli overrasket.

Ho, ho, der kom Nissen!

Så var julestemningen i boks for alle som var med på den årlige julefesten på Kulturhuset Danckert Krohn – både for nissefar, nissekoner og deres barnehagevenner.

Vær kreativ hjemme med PopLAB!

PopLAB er gratis kunstverksteder. I høst ble det ingen fysiske verksteder pga korona, men aktivitetslederne har laget mange fine videoer med tips til hjemmeaktiviteter! Se Facebook: PopLAB i Bergen.

Drømmehus i sommersol!

I Strømgaten 1 har barn kreert sine drømmehus. Vi tok en prat med Mathilde (10), Maya (11), Eir (11) og Mia (10) for å få vite mer.

Ny utgave av tidsskriftet Kraftverk er tilgjengelig nå

Tidsskriftet Kraftverk er med og feirer Bergen by 950 år med dikt, prosa og noveller om byen vår. Kraftverk 62 kan du bestille på kkph.no eller kjøpe hos Nordi i Strandgaten.

Kulturaktører kan søke kompensasjon for avlyste arrangementer - frist 18. desember

Kulturaktører kan søke kompensasjon for inntektstap og merkostnader etter avlyste kulturarrangementer i perioden 7.-30. november 2020. Ny søknadsfrist er 18. desember.

Bjørn Enes og Inger-Lise Skarstein ble kulturprisvinnere i Bergenhus og Årstad

Kulturprisene er en honnør til aktører innenfor amatørkulturen for særlig innsats til beste for kulturlivet, som en ønsker vil inspirere både mottakere og andre til videre frivillig engasjement.