Dette kan du oppleve under Bergen Nå

Bli med på familiedag med fremtidens kjøretøy, test den nye Bergen Gå-appen, opplev strømming av konserter i Nygårdsparken og kjenn på festivalstemningen i Vaskerelven 8.

7,2 millioner mot barnefattigdom

Aktiviteter og tiltak i Bergen har fått over 7,2 millioner kroner gjennom "Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier i 2019".

Bli med på Damsgårdsdagene

I fem dager til ende feirer Damsgårdsdagene og kulturlivet på Laksevåg seg selv. Mellom 29. mai og 2. juni kan du oppleve en rekke flotte artister og aktiviteter for store og små.

Blir du med på maritim lørdag på Bergen kommunale kystkultursenter?

Lørdag 25. mai fra klokken 11.00 - 16.00 arrangerer Bergen kystkultursenter Maritim lørdag med gratis aktiviteter for store og små, og der frivilligheten i kystkultursenteret står for innholdet.

Vil lære mer om barn og unges fritidstilbud

Barnefamilier i Bergen får i disse dager en henvendelse om å svare på spørsmål om barn og unges fritidsaktiviteter. Resultatene skal kommunen bruke til å gjøre tilbudet bedre i alle bydeler.

Få med deg dansekampen 24. mai

Dansekampen er et årlig show for dansegrupper som er tilrettelagt for personer med utviklingshemming.

Se tilbudene og meld deg på Ung Sommer 2019

Idrettsservice tilbyr et mangfold av aktivitetsleirer for barn og ungdom i sommer. Se oversikten her.

Fra Åsane? Vinn musikkstipend

Åsane kulturråd inviterer ungdom i alderen 16-20 år til å komponere egen musikk eller egne versjoner av eksisterende musikk for bestemte besetninger. Førstepremien er et stipend på 50 000 kr.

Påmeldingen til SommerViten er åpen

I samarbeid med VilVite tilbyr vi sommerkurs innen naturfagenes verden for unge som skal begynne på 7. til 10. trinn.

Se hva som skjer på Fana kulturhus

Mai måned byr på flere utstillinger, forestillinger og konserter på Fana kulturhus. Se programmet her.

Slik så en bergensk 17. mai ut på sekstitallet

Den bergenske 17. maifeiringen har alltid holdt en høy kurs blant byens innbyggere. Bergen byarkiv tar oss med tilbake til sekstitallets Bergen gjennom disse gamle bildene fra Bergen Arbeiderblad.

Datasikkerhet for seniorer

Lær deg å oppdage og beskytte deg mot svindelforsøk og dataangrep. Mandag 3. juni klokken 12.30 på Hovedbiblioteket.

PopLAB - åpent kreativt verksted

PopLAB er gratis kreative verksteder, tilrettelagt for personer med utviklingshemming og åpne for alle. Neste PopLAB er 25. mai i Oasen senter. Du er invitert!

Barnelørdager i bydelene

Barnelørdag er forestillinger og aktiviteter i bydelene for barn ca. 0-10 år. Neste forestilling er 25. mai på Barnas kulturhus.

7. juni

Rockeklubben Elgen

Velkommen til rockeklubb spesielt tilrettelagt for personer med utviklingshemming, med levende musikk, diskotek og kafé. Neste gang spiller bandet Wonderfools.

Meld inn aktiviteter til Bergen 950 år

Bergen fyller 950 år i 2020. Det har Bergen kommune lyst til å feire, og vi inviterer alle til å bidra.

Arna Husflidslag fikk Kulturpris

Lørdag 4.mai delte byråd for klima, kultur og næring Jule Andersland ut Kulturpris for Arna 2018 til Arna Husflidslag. Vi gratulerer!

Bli med å lage Kulturfest Åsane 2019

Kulturfest Åsane 2019 arrangeres fra 25. oktober til 3. november. Frist for innmelding av arrangementer er fredag 21. juni.

Fana kulturhus feirer jubileum med fabrikkutstilling

Få innblikk i historien til gamle Nestun Uldvarefabrik i utstillingen som åpner 11. mai, og som markerer Fana kulturhus sitt 10-årsjubileum.

Kulturutøver? Registrer deg for oppdrag i Frilansbanken

Enhet for kulturformidling og deltakelse er til enhver tid interessert i utøvere, kurs og konsepter innen ulike kunst- og kulturuttrykk.

Les Infoposten 5 - 2019

I mai-utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om Fun Games, Dansekampen, sommeravslutning på 4H-gården og mange andre spennende ting du kan gjøre.

Juniorklubber og ungdomsklubber

Bergen kommune driver en rekke klubber for barn og unge i bydelene. Velkommen innom - enten du vil møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre!

Ny sesong med Åpen hall til høsten

Tilbudet med Åpen hall for barnefamilier hadde siste åpningsdag for sesongen søndag 28. april, men er i gang igjen til høsten.

Fargerik ekspresjonisme på vårens nettutstilling fra KKPH

Kunst, kultur og psykisk helse har lansert en ny fargerik nettutstilling. Denne gangen er det Melches´ ekspresjonistiske fortellinger som vises. God fornøyelse!

Byggeplass i hansastil

Det hanseatiske museum er nå offisielt en byggeplass. Museet er tømt for gjenstander. Byggeplassen skal gjerdes inn i dekor fra 1700-tallet.