Se video: Elever fra fire skoler øver til festspillkonsert

Under Festspillene i Bergen skal femteklassinger fra fire ulike skoler fremføre klassiske verk sammen med Bergen Filharmoniske Orkester. Få en smakebit fra fremføringen.

Delta på seniortrening for å bli sterkere og stødigere

Kommunens treningstilbud Sterk og Stødig har blitt populært blant byens seniorer. Ny treningsgruppe starter opp tirsdag 26. mars.

Sjekk hva som skjer på Arnas nye ungdomsklubb

Nylig åpnet et nytt aktivitetstilbud for ungdomsskoleelever i Ådnahall i Arna. – Dette passer for alle. Ingen føler seg utenfor her, sier Linéa og Celina.

Søknadsfrist for kulturskolen er 1. april

Fristen gjelder skoleåret fra høsten 2019. Nye søkere må søke på søknadsskjema. Er du søker fra før, skal du logge deg inn på elevsidene og fornye (re-registrere) din eksisterende søknad.

Aktiv fritid og god helse - sjekk tilbudene til deg som er senior

Det finnes en rekke ulike tilbud til deg som er senior - enten du har lyst til å trene, lære noe nytt eller treffe andre.

Oppkjørte løyper og fine skiforhold på Fløyen

Har du planer om en skitur? Det er flere dager med gode skiforhold enn de fleste er klar over i byfjellene. Regn og sludd i byen faller ofte som snø i fjellet.

Siste uke med Skibuss for ungdom

Skibussen for ungdom til kjøring i Eikedalen vil gå til og med uke 12.

Barnelørdager i bydelene

Barnelørdag er forestillinger og aktiviteter i bydelene for barn ca. 0-10 år. 23. mars kan du bli med på havets bunn, bli kjent med isbjørnen Bonillus, eller møte to dukker som bor i et piano.

PopLAB - åpent kreativt verksted

PopLAB er gratis kreative verksteder, som er tilrettelagt for utviklingshemmede, og åpne for alle. Neste PopLAB går av stabelen 23. mars i Nygårdsparken. Du er invitert!

Aktiviteter for ungdom

Åpent kulturverksted i Åsane med jamsession og tacokafé er noe av det du kan delta på om du er i ungdomsskolealder framover.

Bli med på førstehjelpsseminar

Tirsdag 9. april inviterer ADO arena til førstehjelpsseminar. Dette passer for alle som har barn eller som jobber med barn.

Åpen hall på søndager

I Bergen kommune er det 17 idrettshaller som huser Åpen hall. Åpningstider er hver søndag klokken 10.00-13.00.

Påmelding til SommerViten er åpnet

VilVite kan i samarbeid med Bergen kommune tilby sommerkurs innen naturfagenes verden for unge som skal begynne på 7. til 10. trinn til høsten.

Mye å glede seg til på Fysak Melkeplassen

Allerede i mai blir det nyåpnede Fysak-tilbudet på Laksevåg utvidet med skatehall, utstyrslager og utendørs klatrevegg.

Glede og smil under Aktive dagar

I løpet av ni dager er 950 utviklingshemmede og ledsagere med på vinteraktiviteter på Kvamskogen. Henry (11) gleder seg aller mest til å kjøre hundespann og drikke kakao.

Skiglade elever på Kvamskogen

- Jeg har gledet meg veldig til i dag, forteller Nana fra Vadmyra skole. Hun er en av cirka 100 elever som mandag var tilstede på Kvamskogen for å delta på skidag.

Gratis utlån av skolelokaler til frivillige

Gjennom "AktivBy" kan frivillige lag og organisasjoner reservere plass i kommunale lokaler. Nå er 14 nye skoler tilgjengelige for utlån.

Der scenedrømmen lever

Christian elsker å synge og danse. Til høsten står han sammen med en rekke andre på scenen i en ny, inkluderende forestilling.

EM-U23 i friidrett 2021 til Bergen

Bergen blir vertsby for europamesterskapet i friidrett for U23 i 2021. – Dette er strålende nyheter for Bergen og friidretten i Norge, sier idrettsbyråd Roger Valhammer.

Tid for å søke kulturtilskudd

En rekke ordninger innen blant annet amatørkultur, museum og kulturvern har søknadsfrist den kommende tiden.

Hva skal til for at du engasjerer deg i lokalt kulturarbeid?

Bergen kommune inviterer til konferanse på Litteraturhuset 29. mars. La deg inspirere av foredragsholdere fra inn- og utland, og kom med innspill til hvordan vi kan få opp det lokale kulturengasjementet.

Meld inn aktiviteter til Bergen 950 år

Bergen fyller 950 år i 2020. Det har Bergen kommune lyst til å feire, og vi inviterer alle til å bidra.

Bli medseiler i The Tall Ships Races

Er du mellom 15 og 25 år og vil prøve hvordan livet er ombord i en seilskute? Da kan du søke om å bli medseiler under The Tall Ships Races 2019. Du trenger ikke å ha seilererfaring fra før.

Vinterbading på Nordnes Sjøbad

Hver torsdag og lørdag frem til påske holder Nordnes Sjøbad åpent. Velg mellom å bade i sjøen eller i oppvarmet basseng.

Velkommen i klubben

Gutter og jenter i ungdomsskolealder kan møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre på 6 forskjellige klubber i Bergen.