Søker utøvere til kulturprogram i vår

Den kulturelle lykkepillen er et kulturprogram til aktivitetshus og møteplasser innen psykisk helse. Er du kunstner, musiker, forfatter, eller skuespiller? Meld inn ditt tilbud innen 3. november!

Følg oppstartseminar for ny plan for museer og frivillig kulturvern

Bergen kommune starter nå arbeidet med Plan for museer og frivillig kulturvern 2022-2031. Følg oppstartseminaret via strømming fredag 23. oktober. Frist for skriftlige innspill er 15. november.

Se hva som skjer i jubileumsbyen fremover

Bergens 950-årsjubileum feires både fysisk og digitalt utover høsten. Middelalderuke, jubileumsforestillinger, byvandringer og fotoutstilling er bare noe av det du kan få med deg.

Ledige plasser på kulturskolen

Bergen kulturskole har ledige plasser på mange fag. På Billedkunst er det ledig i flere grupper fordelt på fire ulike bydeler. Se oversikten her!

Vincent Mrimba blir ny kulturdirektør i Bergen kommune

Den nye direktøren for Kulturetaten tiltrer 1. november.

Les Infoposten for oktober

Her er Infoposten for oktober! Fremover vil Infoposten komme ut i januar, mars, mai og august, oktober og november. Frist for å sende inn tips er alltid 1. måneden før.

Hvor vil du ha kunst i din bydel?

Har du forslag til nærområder i bydelene som egner seg til nye utendørs kunstprosjekter? Send ditt innspill her.

Vær kreativ hjemme med PopLAB!

PopLAB er gratis kunstverksteder for alle. I høst blir det ingen fysiske verksteder, men aktivitetslederne har laget mange fine videoer med tips til hjemmeaktiviteter! Se Facebook: PopLAB i Bergen.

Nytt om koronavirus og tiltak

Vi samler all ny informasjon knyttet til koronavirus og kommunens tiltak på en egen side. Gå dit.

Status for kommunens kulturtilbud og -tjenester i koronaperioden

Bibliotek, byarkiv, og noen kulturlokaler er åpne. Kulturskoleundervisning er i gang, og flere klubber for barn og unge er åpne. Se hele oversikten over åpne og stengte tilbud her.