Ferieaktiviteter for personer med utviklingshemning

I sommer kan du være med på vandreteater på Bryggen og konserter med Proffene. Det blir friluftsleirer for barn, teaterverksted for ungdom og friluftskvelder for alle i Bergen denne sommeren.

Nordnes sjøbad er åpent - book badetid på forhånd

Nordnes sjøbad er åpent hverdager mellom 07.00 og 20.00 og 10.00 og 20.00 i helgen. Billetter bestiller du på forhånd.

Graver seg ned til bybrannen i 1702

Etter å ha jekket Det hanseatiske museum opp en meter har arkeologene rykket inn. De har gravd seg ned til bybrannen i 1702.

Les Infopostens sommerutgave 2021

I denne spesialutgaven av Infoposten kan du lese om hva du kan finne på i sommer, for eksempel friluftsleire og -kvelder, vandreteater og konserter med Proffene.

Kim Friele har fått skulptur i sentrum

Kim Friele er den første kvinnen som får egen skulptur gjennom satsingen Kvinner på sokkel. Torsdag ble verket "Benkene til Kim" avduket.

Lanserte ny utgave av tidsskriftet Kraftverk

Kraftverk er en dikt- og kortprosasamling som kommer ut to ganger i året. 3. juni ble Kraftverk 63 lansert på Litteraturhuset i Bergen. Se sendingen fra arrangementet her.

Bli med på å lage Kulturfest Åsane 2021

Kulturdagene i Åsane skjer 29. oktober – 7. november. Men planleggingen og innmeldingen av arrangementer skjer nå!

To unge talenter fra Bergen får Drømmestipendet

Stipendet deles ut av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, til kunst- og kulturutøvere mellom 18 og 25 år. I år er det to vinnere fra Bergen: Johannes Gudbrandsen-Stavland og Filip Kremner.

Slik skal de eldre inkluderes i kulturlivet

Bystyret har vedtatt kulturstrategien "Bergen - en aldersvennlig kunst- og kulturby", som vil gjelde for fem år i perioden 2021-2026.

Digitalt toppmøte om kraften av kunst og kultur i endring

Programmet for Bergen International Summit 2021, som skjedde 26. mai, satte blant annet fokus på hvordan kunst, kultur og kreativitet kan brukes til å finne løsninger til vår tids utfordringer.