Dronebilde av folkehav på Bryggen og skuten Statsraad Lehmkuhl
Bergenserne samlet seg på Bryggen under åpningen av One Ocean Week.
Bilde: Marcus Fjeld

Havuken er sjøsatt i Bergen

Se video fra historiens først One Ocean Week – og velkommen tilbake 13.-19. april 2024.

7 dager, 150 arrangement og tusenvis av mennesker deltok på konferanser, møter, aktiviteter og kultur da den første utgaven av One Ocean Week gikk av stabelen i Bergen i april.

– Havbyen Bergen fikk virkelig vist seg fra sin beste side. En bølge av glede, læring og kunnskap om fremtiden skylte inn over byen vår. Nok en gang fikk vi se at bergensere er som tidevannet – umulige å stoppe. Ikke minst har mange lagt merke til Bergens engasjement. Nå gleder jeg meg allerede til neste år og neste havuke! sier byrådsleder Rune Bakervik.

– I år startet festsesongen tidlig i Bergen! One Ocean Week ble en kjempesuksess, der det var stang inn på det meste. Som statsministeren slo ettertrykkelig fast: Bergen er Havbyen i Norge! Tusen takk til alle som bidro til folkefesten, sier fylkesordfører Jon Askeland.

SE VIDEO FRA ÅRETS ARRANGEMENT:

Datoene for neste år er klare

Ambisjonen er at havuken skal bli et årlig arrangement i Bergen. Nå er datoene for neste år satt – velkommen tilbake 13.-19. april 2024!

Ønsker du å bidra til programmet, eller har du ideer til hva neste års havuke bør inneholde? Ta kontakt på e-post contact@oneoceanweek.no

 Les mer på www.oneoceanweek.com

Les mer om: