Ny student i Bergen? Slik sjekker du brannsikkerheten der du bor

Er du ny student og bor i enten kollektiv, på egen hybel eller i studentbolig? Ta brannsikkerheten på alvor og sjekk at boligen har røykvarsler, slokkeutstyr og tilfredsstillende rømningsveier.

Ny i Bergen?

Er du ny i byen eller planlegger å flytte til Bergen? Her finner du snarveier til relevante tjenester i Bergen kommune.

Send selfie og bli representert i rådhuskunst

Alle innbyggere i Bergen kan være med på å holde et symbolsk øye med de folkevalgte i et nytt kunstverk i rådhuset. Til det trenger kunstner Toril Johannessen mange, mange bergensfjes.

Skriver doktorgrad om samvirke

Bergen kommune satser på samfunnssikkerhet og beredskap og får sin første doktorgrad om samvirke. Alfa Winge skal forske på samvirke mellom aktørene i regionen.

Nytt om koronavirus og tiltak

Vi samler all ny informasjon knyttet til koronavirus og kommunens tiltak på en egen side. Gå dit.

Ny brosjyre med fakta om Bergen

Årets utgave av brosjyren Kort om Bergen er her med nøkkeltall og artige fakta om byen vår. Brosjyren er også tilgjengelig på engelsk.

Kommunens planar og planarbeid til 2023

Forslaget byrådet har til kommunal planstrategi viser kva planar som skal vidareførast og kva planarbeid kommunen skal prioritere i perioden fram til valet i 2023.

- En jobb gjør hverdagen mer meningsfull

Gjennom prosjektet #syktbrajobb i Bergen, håper 41 unge uføre under 35 år å komme ut i ordinært lønnet arbeid. Møt tre fornøyde deltakere.

Melder om status i tiltaka for nynorsk 2019

I meldinga om stoda for kåra for nynorsk i Bergen, melder byrådet mellom anna om vokster i nynorskproduksjon hos saksutgreiarar.

Kommunens økonomiske perspektiver 2021-2030

Byrådet legger frem en sak om hvordan kommunens økonomi vil utvikle seg de neste ti årene.