Må sende juletreet alene til Newcastle

En viktig tradisjon er brutt: Bergens ordfører kan ikke bli med til Newcastle for å tenne julegranen i vennskapsbyen.

Nasjonal tilskuddsordning for å inkludere barn og unge

Offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner oppfordres til å søke midler til å inkludere barn og unge.

Bli kjent med roboten Digifrid, kommunens digitale medarbeider

Digifrid er kallenavnet på kommunens digitale medarbeider. Det er en robot som elsker rutinearbeid. Nå har den også fått sin egen korte film.

Digitalt folkemøte om bybudsjettet

Onsdag 11. november arrangerte Bergen kommune digitalt folkemøte om Bergen kommunes budsjett. Folkemøtet var åpent for alle og kan også sees i etterkant.

Første møte i det nye ungdomsrådet

Åsmund Bergo Aarvik ble valgt til leder for Ungdomsrådet på deres første møte. - Jeg ser frem til å få mulighet til å påvirke i saker som er viktig for mange mennesker, sier han.

Bergen med i nordisk initiativ om utslippsfri varelevering

Bergen kommune deltar i et felles nordisk prosjekt for å fremme utslippsfri varelevering. Deltakerne er enige om en felleserklæring om å gjennomføre dette.

Tid for å måle radon

Radon er en radioaktiv og kreftfremkallende gass som finnes i berggrunnen. Her finner du informasjon om radon og hvilke forholdsregler du kan ta for å unngå radonstråling.

Slutt for Kemneren etter 455 år

Etter 455 år er det i dag slutt for Kemneren. Etaten er historie og oppgavene blir overført til Skatteetaten og andre kommunale etater.

No går bossbilen på straum

Bergen kommune stiller strengare krav til utslepp i ny avtale om henting av kommunalt boss. Ti månader før fristen kom den første elektriske bossbilen for å hente bosset på Christi Krybbe skoler.

Les pressemelding fra byrådet om forslag til budsjett for 2021

Her finner du byrådets forslag til budsjett for Bergen kommune i 2021 og handlings- og økonomiplan 2021-2024.