Bystyret gir innspill om utvikling av Vestland

Bystyret gir uttale til Utviklingsplan for Vestland 2020–2025, om samarbeid, bærekraft og tett dialog om næringsutvikling. Bystyret sier nei til vindkraft i Stølsheimen og fjorddeponier i regionen.

Bålbrenning

15. april-15. september er faren for å forårsake gress- og skogbranner normalt større enn ellers i året. Derfor er det i denne perioden ikke lov å gjøre opp bål ute i naturen.

Brannsikkerhet på camping

Brann på campingplassen kan spre seg raskt. Plasser campingvognen, teltet eller bobilen i god avstand fra naboene. Sjekk også at røykvarsleren fungerer der du skal sove.

Brannsikkerhet i båt

Det nærmer seg høysesong for båtlivet. Her er brannvesenets råd for en branntrygg sesong.

Vil ha Bergen som nasjonal veteranskiphavn

Byrådet anbefaler å utrede finansierings-, drifts- og selskapsform for Bergen Nasjonale Veteranskipshavn.

Nå kan du signere dokumenter fra oss digitalt

Bergen kommune har tatt i bruk en tjeneste som gjør at du kan motta og signere dokumenter fra Bergen kommune elektronisk.

Arbeidene med inkluderingssenteret i gang

Den gamle lærerhøyskolen på Landås skal gjøres om til Bergen inkluderingssenter. De innvendige rivningsarbeidene har startet. Byggingen av Baunebanen pågår.

Har godkjent lokale tiltakspakker for Bergen

Bystyret har nå vedtatt lokal tiltakspakke for næringsliv, arbeidsplasser og økt aktivitet, samt tiltakspakke for kultur, idrett og frivillighet.

Nytt om koronavirus og tiltak

Vi samler all ny informasjon knyttet til koronavirus og kommunens tiltak på en egen side. Gå dit.

Sikkerhet i fritidsbåt på Vågen

Alle båtførere må følge fortøyningsplanen for Bergen havn. Dersom en brann skulle oppstå er det viktig at det blir fortøyet slik at båter har mulighet til å slippe ut.