Gå tilbake til:
Du er her:
To utgaver av Infoposten ligger i en vinduskarm.

Det blir dessverre ikke produsert noen Infoposten-magasiner per nå, på grunn av manglende kapasitet. Vi beklager dette! 

Men følg gjerne med på Infoposten sin Facebook-side for informasjon om aktiviteter og arrangementer. 

Infoposten er kommunens lettleste magasin om kultur- og idrettsaktiviteter for personer med utviklingshemming. Magasinet kommer ut ca seks ganger per år. 

Hva kan du lese om?

I Infoposten kan du lese om fritidstilbud og arrangementer for personer med utviklingshemming, som skjer i den kommende tiden. 

Du får også innblikk i fine ting som allerede har skjedd, og reportasjer fra ulike tilbud og hendelser. Kanskje får du lese om noen du kjenner?

Du kan lese om kreative verksteder, sportsklubber og idrettsarrangementer, konserter, dansetilbud, musikkgrupper, kor, turer, teaterforestillinger og mye mer.

 

Slik får du Infoposten sendt til deg

Infoposten gis ut av Bergen kommune, som et samarbeid mellom Kulturetaten, Etat for idrett og Etat for tjenester til utviklingshemmede.

Infoposten sendes til folk som abonnerer på bladet: utviklingshemmede og deres familie, støttekontakter, bofellesskap, arbeidsplasser og arrangører/samarbeidsparter, etc.

Det er gratis å abonnere, og du velger selv om du vil ha magasinet tilsendt i postkassen eller elektronisk til e-post. Vil du ha Infoposten i posten, må du passe på at navnet ditt står på postkassen.

Vil du bli abonnent? Eller vil du slutte å motta Infoposten? Eller kanskje er du abonnent, men har flyttet og fått ny adresse? Husk å gi oss beskjed, ved å sende en e-post til: infoposten@bergen.kommune.no

Husk at du også kan lese Infoposten på nett! Du finner den her. 

Følg gjerne Infoposten på Facebook

Send inn stoff eller tips oss

Er du selv arrangør og vil synliggjøre noe i Infoposten? Eller er du leser og vil sende inn tekst og bilder om noe som betyr mye for deg? Send inn til oss!

Infoposten skal være lett å lese og forstå. Derfor vil redaksjonen av og til endre litt på tekster og bilder som folk sender inn.

NB! Send tekst og bilder hver for seg (helst ikke pdf). Bildene må være store, min. 1 MB og helst jpg. 

Vi tar også i mot tips til tema vi kan ta opp eller aktiviteter vi kan skrive om.
 

Send e-post til: infoposten@bergen.kommune.no