Fem fargerike utgaver av Infoposten ligger i en vinduskarm.

Infoposten er kommunens lettleste magasin om kultur- og idrettsaktiviteter for personer med utviklingshemming. Magasinet kommer ut cirka fire ganger per år. Magasinet trykkes og sendes i postkassen til ca 1500 abonnenter. 

I Infoposten kan du lese om fritidstilbud og arrangementer for personer med utviklingshemming, som skjer i den kommende tiden. 

Du får også innblikk i fine ting som allerede har skjedd, og reportasjer fra ulike tilbud og hendelser. Kanskje får du lese om noen du kjenner?

Du kan lese om kreative verksteder, sportsklubber og idrettsarrangementer, konserter, dansetilbud, musikkgrupper, kor, turer, teaterforestillinger og mye mer.

Infoposten tar i mot tips og innsendte bidrag. 

Om du ikke får bladet i postkassen, kan du laste det ned og lese det på din mobil, nettbrett eller pc. Her kan du laste ned Infoposten.

Infoposten har også egen  Facebook-side.

Infoposten gis ut av Bergen kommune, som et samarbeid mellom Kulturetaten, Etat for idrett og Etat for tjenester til utviklingshemmede.

Infoposten sendes gratis i posten. Magasinet sendes til personer med utviklingshemming, støttekontakter, bofellesskap, arbeidsplasser, og andre interesserte. 

Vil du bli abonnent? Eller vil du slutte å motta Infoposten? Eller kanskje er du abonnent, men har flyttet og fått ny adresse? Husk å gi oss beskjed, ved å sende en e-post til: infoposten@bergen.kommune.no

Husk at navnet ditt må stå på postkassen din. 

Magasinet kommer per nå ut ca fire ganger per år. 

Er du arrangør og vil synliggjøre noe i Infoposten? Eller er du leser og vil dele tekst og bilder om noe som betyr mye for deg? Send inn til oss!

Vi tar også i mot tips til tema vi kan ta opp eller aktiviteter vi kan skrive om.
 
Send e-post til: infoposten@bergen.kommune.no

Infoposten skal være lett å lese og forstå. Derfor vil redaksjonen av og til endre litt på tekster og bilder som folk sender inn.

Bilder 

Bildestørrelse: Bilder må ha litt størrelse og oppløsning for å kunne bli fine på trykk. En tommelfingerregel er at bildene bør være over 1 MB. Sjekk bildestørrelsen før du sender inn, og pass på at e-posten din ikke automatisk komprimerer bildene.    

Husk samtykke! Dersom du sender inn bilder der personene er hovedmotivet (portrettbilder), må du ha skriftlig/dokumenterbart samtykke fra den eller de som er avbildet (evt. verge) før bildet publiseres. 

Les mer om deling av bilder på nettsiden til Datatilsynet.