Gå tilbake til:
Du er her:
Infoposten, et månedlig magasin

Infoposten er kommunens magasin om kultur- og idrettsaktiviteter for personer med utviklingshemming. Magasinet kommer ut månedlig, unntatt i juni, juli og desember.

Infoposten er lettlest og sendes ut til utviklingshemmede, støttekontakter, ansatte i bofellesskap, dagsentre, avlastningstjeneste, o.a.

Hva kan du lese om?

Arrangementer og fritidstilbud

  • Vi skriver om tilbud i regi av Bergen kommune og lag/ organisasjoner/ stiftelser.
  • Har du behov for å vite hvilke fritidstilbud som finnes for personer med utviklingshemming og hva som rører seg på arrangementsfronten i Bergen? Du vil finne det meste i Infoposten.
  • Er du selv arrangør og vil markedsføre et arrangement eller en aktivitet? Da kan vi bistå. Innsendingsfrist er den 10. i hver måned. Bilder som sendes inn må være minimum 1 MB.
  • Vi er alltid for glade forslag til tema vi kan ta opp eller aktiviteter vi kan skrive om. Vi setter særlig pris på innsendte bidrag fra leserne!

Send e-post til birthe.stenhjem@bergen.kommune.no eller ta kontakt på telefon 55 56 94 48. 

 

 

Gratis å abonnere

Det er gratis å abonnere, og du velger selv om du vil ha magasinet tilsendt i postkassen eller kun elektronisk til e-post. Infoposten finner du også på kommunens nettsider under Publikasjoner.

  • Vil du bli abonnent eller si opp ditt abonnement?
  • Har du flyttet og vil ha Infoposten tilsendt til ny adresse?

Send en e-post til birthe.stenhjem@bergen.kommune.no

Følg gjerne Infopsten på Facebook

Infoposten gis ut av Bergen kommune, Enhet for kulturformidling og deltakelse og Etat for idrett i samarbeid med Etat for tjenester til utviklingshemmede.