Gå tilbake til:
Du er her:
To utgaver av Infoposten ligger i en vinduskarm.

Infoposten er kommunens lettleste magasin om kultur- og idrettsaktiviteter for personer med utviklingshemming. Magasinet kommer ut seks ganger per år. 

Hva kan du lese om?

Om du vil vite hvilke fritidstilbud som finnes for personer med utviklingshemming og hva som rører seg på arrangementsfronten i Bergen? Du vil finne det meste i Infoposten.


Du kan lese om kreative verksteder, sportsklubber og idrettsarrangementer, konserter, dansetilbud, musikkgrupper, kor, turer, teaterforestillinger og mye mer.

 

 

 

Slik får du Infoposten sendt til deg

Infoposten sendes til utviklingshemmede og deres familie, støttekontakter, bofellesskap, arbeidsplasser og arrangører/samarbeidsparter, etc.

Det er gratis å abonnere, og du velger selv om du vil ha magasinet tilsendt i postkassen eller kun elektronisk til e-post. Vil du ha Infoposten i posten, må du passe på at navnet ditt står på postkassen!

Infoposten finner du også på kommunens nettsider under Publikasjoner.

Vil du bli abonnent? Vil du slutte å motta Infoposten? Eller er du abonnent, men har flyttet og fått ny adresse? Husk å gi oss beskjed!  

Meld fra til Forvaltning for tjenester til utviklingshemmede: Ring 408 18 874 eller send e-post til: FVETTU@bergen.kommune.no

Vil du heller lese Infoposten på nett? Du finner den på www.bergen.kommune.no 

Infoposten gis ut av Bergen kommune, som et samarbeid mellom Kulturetaten, Etat for idrett og Etat for tjenester til utviklingshemmede.

Følg gjerne Infoposten på Facebook

Send inn stoff

Send inn!

Er du selv arrangør og vil synliggjøre noe i Infoposten? Eller er du leser og vil sende inn tekst og bilder om noe som betyr mye for deg? Send inn til oss!

Vi tar også i mot forslag til tema vi kan ta opp eller aktiviteter vi kan skrive om.

Innsendingsfrist er den 10. i hver måned. Bilder som sendes inn må være minimum 1 MB.
Send e-post til: kulturinfo@bergen.kommune.no. Du kan også ta kontakt på telefon 408 18 157 (ukedager kl. 09.00-15.00).

 

 

Kultur- og idrettstilbud i Bergen høsten 2020

Her ser du en oversikt over tilbud i regi av Bergen kommune, lag/foreninger, menigheter o.a: