Fem fargerike utgaver av Infoposten ligger i en vinduskarm.

Infoposten er kommunens lettleste magasin om kultur- og idrettsaktiviteter for personer med utviklingshemming. 

I Infoposten kan du lese om fritidstilbud og arrangementer for personer med utviklingshemming, som har skjedd eller skjer i den kommende tiden. 

Du får også innblikk i fine ting som allerede har skjedd, og reportasjer fra ulike tilbud og hendelser. Kanskje får du lese om noen du kjenner?

Du kan lese om kreative verksteder, sportsklubber og idrettsarrangementer, konserter, dansetilbud, musikkgrupper, kor, turer, teaterforestillinger og mye mer.

 

Husk at du også kan lese Infoposten på nett! Du finner den her. 

Følg gjerne Infoposten på Facebook

Infoposten gis ut av Bergen kommune, som et samarbeid mellom Kulturetaten, Etat for idrett og Etat for tjenester til utviklingshemmede.

Infoposten sendes gratis i posten til folk som abonnerer på bladet. Dette er blant annet personer med utviklingshemming, støttekontakter, bofellesskap, og arbeidsplasser. 

Vil du bli abonnent? Eller vil du slutte å motta Infoposten? Eller kanskje er du abonnent, men har flyttet og fått ny adresse? Husk å gi oss beskjed, ved å sende en e-post til: infoposten@bergen.kommune.no

Husk at navnet ditt må stå på postkassen din. 

Magasinet kommer ut ca 3-6 ganger per år. 

Er du arrangør og vil synliggjøre noe i Infoposten? Eller er du leser og vil dele tekst og bilder om noe som betyr mye for deg? Send inn til oss!

Infoposten skal være lett å lese og forstå. Derfor vil redaksjonen av og til endre litt på tekster og bilder som folk sender inn.

NB! Send tekst og bilder hver for seg (helst ikke pdf). Bildene må være store, minimum 1 MB og helst jpg. 

Vi tar også i mot tips til tema vi kan ta opp eller aktiviteter vi kan skrive om.
 
Send e-post til: infoposten@bergen.kommune.no