Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Infoposten

Les infopostens høstutgave 2021

I denne utgaven av Infoposten kan du lese om filminnspilling med Teatertigrene, kinoforestillinger med høytlesning i høst og en ny, stor konsert med Proffene.

Les Infopostens sommerutgave 2021

I denne spesialutgaven av Infoposten kan du lese om at hva du kan finne på i sommer, for eksempel friluftsleire og -kvelder, vandreteater og konserter med Proffene.

Les infoposten 1 - 2021

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om at Rockeklubben Elgen arrangerer digitale konserter, Superlekene i Myrkdalen 23.-25. april og kino med høytlesning på Konsertpaleet.

Les Infoposten 8 - 2020

Her er Infoposten for desember! Denne utgaven bruker vi anledningen til å mimre og feire.

Les Infoposten 7 - 2020

Her er Infoposten for oktober! Fremover vil Infoposten komme ut i januar, mars, mai og august, oktober og november. Frist for å sende inn tips er alltid 10. måneden før.

Les infoposten 6 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om koronasituasjonen, Nordsjølekene, musikkveld på Nykronen og tips til ting du kan lage og aktiviteter.

Les infoposten 5 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om koronasituasjonen, Nordsjølekene, musikkveld på Nykronen og tips til ting du kan lage og aktiviteter.

Les infoposten 4 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om koronasituasjonen, høstfestivalen, Team musikk og Team boys, TV BRA og Åsane fritidsklubb.

Les infoposten 3 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om Turlaget, Dansekampen, Åsane fritidsklubb, TV BRA og KulTur.

Les infoposten 2 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om Aktive Dager på Kvamskogen, tegnekveld i Åsane og KulTur.