RSS

Infoposten

Les Infoposten 2 - 2024

Her kommer vår- og sommerutgaven av Infoposten. Her kan du lese om Ytrebygda kulturfestival, fotball i Stjerneserien, den nye forestillingen til Musikalløvene og mye mer.

Les Infoposten 1 - 2024

Her kommer første utgave av Infoposten i år. Her finner du stor aktivitetsoversikt, glimt fra Scenedrøm sin flotte forestilling, og mye mer.

Les Infoposten 3 - 2023

Her kommer årets siste utgave av Infoposten. Her får du tips til fine førjulsopplevelser, reportasje fra Høstfestivalen og mye mer.

Les Infoposten 2 - 2023

Her er en ny utgave av Infoposten. Se tips til hva du kan finne på denne høsten, og fine glimt fra ting som har skjedd siden sist utgave.

Les Infoposten 1 – 2022

Endelig kom det en ny utgave av magasinet Infoposten. I utgaven kan du lese om saker og ting som har skjedd i løpet av det siste året, og om ting som skjer framover i det nye året.

Les infoposten 1 - 2021

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om at Rockeklubben Elgen arrangerer digitale konserter, Superlekene i Myrkdalen 23.-25. april og kino med høytlesning på Konsertpaleet.

Les Infoposten 8 - 2020

Her er Infoposten for desember! Denne utgaven bruker vi anledningen til å mimre og feire.

Les infoposten 5 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om koronasituasjonen, Nordsjølekene, musikkveld på Nykronen og tips til ting du kan lage og aktiviteter.

Les infoposten 3 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om Turlaget, Dansekampen, Åsane fritidsklubb, TV BRA og KulTur.

Les infoposten 2 - 2020

I denne utgaven av Infoposten kan du blant annet lese om Aktive Dager på Kvamskogen, tegnekveld i Åsane og KulTur.