Syklist  i hvit frakk og hjelm og med sykkelveske på høyre bakhjul i asfaltert sykkelfelt med hvite sykler malt i begge retninger.Hus å begge sider og vei mellom
Bilde: Bergen kommune

Sykle til jobben: Meld deg på nå!

Aktivitetskampanjen Sykle til jobben starter 3. mai. Du kan vinne fine premier og komme i bedre form. Påmeldingen er gratis for deg som bor eller arbeider i Miljøløftet-kommunen Bergen.

 Alle kan delta, og all aktivitet teller. Du kan sykle, svømme, gå fjelltur spille fotball,  gå eller springe. Hva som helst, så lenge du er i aktivitet.

Både til og fra jobb og ellers 

Du kan gjøre aktiviteten til og fra jobb, på kvelden eller i helgene. Så lenge du er påmeldt og registrerer aktiviteten din i appen Bedriftsidretten, får du poeng og kan konkurrere mot andre – eller mot deg selv.

Utfordringer og premier 

Sykle til jobben varer fra 3. mai til 16. juni. Underveis får du motivasjon, inspirasjon og sjansen til å vinne fine premier. Du kan melde deg på individuelt eller bli med på et lag på arbeidsplassen din. 

Får du andre til å melde seg på Sykle til jobben, kan du også være med i trekningen om vervepremier som joggesko, hjelm og sykkel

Bli klar til oppstart, få gratis sykkelservice av Miljøløftet 

For deg som planlegger å ta sykkelen fatt under Sykle til jobben, tilbys gratis sykkelservice i alle Miljøløftet-kommunene i forkant av kampanjen. Her finner du alle datoene og tidspunkt.  

Slik melder du deg på

Gå inn på sykletiljobben.no for å melde deg på. Last ned appen bedriftsidretten (på Google Play for Android eller App Store for iPhone) for å registrere aktivitet. Du kan registrere aktiviteten manuelt eller koble opp appen opp mot treningsappene Strava eller Polar Flow. 

Sykle til jobben har vært arrangert siden 1973 og er Norges største aktivitetskampanje. Siden starten har kampanjen fått mer enn 1 million deltakere til å velge en mer miljøvennlig og aktiv reisevei og hverdag.