Bilde av inngangspartiet til Autogården
Hovedinngangen til Autogården, Plan- og bygningsetatens kontorer
Bilde: Agnete Matre

Velkommen til åpent informasjonsmøte tirsdag 16. april om enkle byggesaker

Hva kan du bygge uten å søke? Planlegger du for eksempel en ny platting i hagen, eller ønsker du å leie ut deler av boligen din? Plan- og bygningsetaten inviterer til åpent informasjonsmøte.

Tid: Tirsdag 16. april, klokken 18.00-20.00
Sted: Johannes Bruns gate 12, i Plan- og bygningsetatens lokaler (inngang på baksiden av bygget)

Meld deg på her

Møtet er gratis og åpent for alle. For å ha oversikt over hvor mange som kommer, har vi opprettet en enkel påmeldingslenke med påmeldingsfrist 15. april.

Trykk her for å melde deg på.

I møtet vil vi informere om regelverket for enkle byggesaker, hvor du kan finne informasjon på nett og hva kundeveilederne våre kan hjelpe deg med i søknadsprosessen dersom du må søke. Vi gir også en kort orientering om hva du kan finne av informasjon i Bergenskart, og informasjon om hva du må tenke over dersom du skal leie ut et rom eller deler av boligen din. Den siste timen av møtet er satt av til spørsmål, og vi har flere kundeveiledere og saksbehandlere til stede som du kan ta en prat med.  

Program

  • 18.00: Velkommen v/ etatsdirektør Tarje Iversen Wanvik 
  • Hva kan kundesenteret hjelpe deg med?
  • Informasjon enkle byggesaker – med eller uten søknad 
  • Ønsker du å leie ut hele eller deler av boligen din? 
  • Hva finner du av informasjon i Bergenskart? 
  • 19.00: Spørsmål og svar 
  • Vi er tilgjengelig for individuelle spørsmål om dine byggeplaner. Du kan ikke få direkte saksbehandling i en konkret sak.
  • Arrangementet avsluttes kl. 20.00.

Få med deg bymodellen i 3D

Dørene åpner klokken 17.30, og dersom du er ute i god tid kan du se den nye 27 m2 store bymodellen i 3D som står i kundesenteret til Bymiljøetaten og Plan- og bygningsetaten.

Dersom du har spørsmål i forkant av informasjonsmøtet, kan du ringe Plan- og bygningsetatens kundesenter på telefon 55 56 63 10 (telefonen er åpen alle hverdager fra klokken 08.00-14.00).

Velkommen!