Plakat med bilde av Bergen inkluderingssenter og teksten Åpningsfestival 12.-15. september 2024
ØNSKER VELKOMMEN TIL FESTIVAL: Bergen inkluderingssenter åpner dørene for hele byen og halve Landås i september, og håper at frivillig kultur- og organisasjonsliv vil være med på å gjøre åpningshelgen fantastisk!
Bilde: Celine Blanc

Meld inn ditt arrangement til åpningsfestival på Bergen inkluderingssenter

12.–15. september 2024 inviterer Bergen kommune til festival på Bergen inkluderingssenter. Vil du være med i programmet? Meld inn ditt arrangement nå.

Bilde av inngangshallen til Bergen inkuderingssenter
SPENNENDE BYGG: Bergen inkluderingssenter har en spennende utforming, og mange forskjellige lokaler som gjør det mulig å skape et allsidig festivalprogram.
Bilde: Solfrid Hernes

Ønsker rikt og mangfoldig program

For å markere at Bergen inkluderingssenter har åpnet inviterer vi naboer, ansatte, deltakere og alle interesserte til festival i september. Frivillige organisasjoner og kulturliv er hjertelig velkomne til å bidra til festivalen! Her er det rom for alt fra musikk og utstillinger til byttemarkeder og foredrag. 

Samarbeid

Det er mulig å ha arrangement på torsdagen og fredagen fra klokken 15.00–21.00, og lørdag og søndag fra klokken 10.00–17.00. Arrangementene skal være gratis for publikum. 

Torsdag 12. september fra kl 13.00 til 17.00 arrangeres i tillegg et frivilligtorg, med stands fra frivillige organisasjoner. Her kan organisasjoner informere brukerne av senteret og andre interesserte om sine tilbud, og rekruttere nye frivillige.

Arrangørene er selv ansvarlige for egne arrangement, mens Bergen kommune er koordinator og står for markedsføring av programmet. 

Slik melder du inn arrangement

  1. Meld inn ditt arrangement via dette skjemaet. Her kan du spesifisere hvilket rom eller lokale du ønsker å benytte.
  2. Materiell som bilder og plakater sender du på e-post til apningsfestival.bis@bergen.kommune.no
Bilde fra drivhuset
KRYSTALLPALASS: Den gamle glasskuppelen på taket til lærerhøgskolen har blitt drivhus. Hva kan vi fylle den med under festivalen?
Bilde: Solfris Hernes

Frister

Det tar tid å planlegge fest. Derfor ønsker arrangørkomiteen at du melder inn ditt arrangement så snart du kan. Aller siste frist er 1. august. Du får svar på om det blir plass til ditt arrangement senest 21. august. 

Spørsmål

Lurer du på noe? Du finner en del praktisk informasjon i innmeldingsskjemaet. Men du kan også ta kontakt med arrangørene av festivalen på apningsfestival.bis@bergen.kommune.no