Gå tilbake til:
Du er her:

Ny rammeavtale for renholdsmaskiner

Bergen kommune har inngått en ny rammeavtale med Norengros K. J. Brusdal AS for levering av renholdsmaskiner. Denne avtalen inkluderer også service, vedlikehold og reparasjoner av leverte maskiner.

Frossent eller ferskt brød fra Måkestad?

Det er nå mulig å bestille flere av brødsortene som frysevare på avtalen med Måkestad.

Ny rammeavtale om dekontaminatorer

Innkjøp konsern har arbeidet med å få på plass en ny rammeavtale om dekontaminatorer, og den 4.3.2019 ble det inngått avtale med Miele AS for kjøp og levering. Oppstart av rammeavtalen er 15.3.2019.

Ny rammeavtale for legemidler

Bergen kommune og en rekke samarbeidskommuner har inngått ny rammeavtale for kjøp av legemidler og pakking av multidose. Avtalen gjelder fra 01.01.19.

Bruker kommunen riktige lyskilder?

Visste du at en LED-pære kun forbruker ca. 20 % av energien sammenliknet med en glødelampe med samme lysstyrke? LED-pærer og -lysrør kan nå brukes i de aller fleste lamper og armaturer.

NY RAMMEAVTALE PÅ MEDISINSK FORBRUKSMATERIELL

Etter å ha gjennomført en åpen anbudskonkurranse, ble det den 18.6.2018 inngått rammeavtale med Norengros K. J Brusdal AS om kjøp og levering av medisinsk forbruksmateriell med oppstart fra 16.8.2018.

NY RAMMEAVTALE PÅ SÅRBEHANDLINGSPRODUKTER

Etter å ha gjennomført en åpen anbudskonkurranse, ble det den 20.6.2018 inngått rammeavtale med OneMed AS om kjøp og levering av sårbehandlingsprodukter med oppstart fra 16.8.2018.

NY RAMMEAVTALE - MEDISINSK UTSTYR

Det er inngått ny rammeavtale med Norengros K. J. Brusdal AS om kjøp og levering av medisinsk utstyr med tilhørende forbruksmateriell, med oppstart fra 16.8.2018.

Rammeavtale på vaskeritjenester til sykehjem og legevakt

Bergen kommune med samarbeidsparter har inngått to nye avtaler med Nor Tekstil AS (samme leverandør som tidligere) om vaskeritjenester til sykehjem og legevakt. Avtalene trådte i kraft 1. mars.

Invitasjon til fellesmøte for Innkjøpssamarbeidet

Tirsdag 16. januar klokken 1000-1300