Gå tilbake til:
Du er her:

Barnehage og skole

Venter på ny smittevernveileder for barnehager og skoler

Onsdag varslet regjeringen at det vil komme en ny smittevernveileder fredag 29. mai som vil lette på restriksjonene i barnehager og skoler.

Feil på egenbetalingfaktura for barnehage og SFO i mai

Egenbetalingsfaktura for barnehage og SFO for mai er nå sendt ut. På grunn av en feil er matpenger beklageligvis også blitt inkludert på denne fakturaen på tross av det ikke serveres mat.

Slik er hverdagen i barnehagen etter åpningen

Med utgangspunkt i nasjonal veileder for smitteverntiltak i barnehager, har Bergen utformet rutiner og veileder for barnehagene i Bergen. All informasjon finner du her.

Legger opp til gradvis gjenåpning av bergensskolen

Fra tirsdag 12. mai åpner skolene igjen for 7. og 10. trinn. Resterende trinn begynner fra torsdag 14. mai. Noen elever må fremdeles belage seg på hjemmeskole noen dager i uken.

Slik blir hverdagen når skolene åpner for alle igjen

Fra tirsdag 11. mai fortsetter den gradvise gjenåpningen av skolene for alle elevene. For å ivareta smittevernet, vil hverdagen fremdeles bli litt annerledes i skolene og SFO'ene

Omsorgstilbud for barn i barnehage og skole

Omsorgstilbudet for barnehage og skole opprettholdes innenfor ordinær åpningstid.

Fakturering og oppsigelse

Fra 27. april krever kommunen ordinær foreldrebetaling. Det er fremdeles mulig å søke redusert foreldrebetaling.

Slik sporer vi koronasmitte - og tester enda flere

Når et barn eller en voksen tester positivt for koronavirus er det viktig å finne ut hvem vedkommende har hatt nærkontakt med raskt, slik at smitten ikke spres videre.

Åpner opp for redusert åpningstid i SFO

Byrådet åpner for at skolefritidsordninger som på grunn av smittevernhensyn har behov for kortere åpningstider kan redusere åpningstidene fra onsdag 6. mai.

Visste du at officepakken er tilgjengelig for alle elever i bergensskolen?

I tiden med hjemmeskole, kan det være nyttig å minne om at officepakken er tilgjengelig for nedlasting på privat PC og Mac for alle elever i bergensskolen.