Gå tilbake til:
Du er her:

Barnehage og skole

Viderefører rutiner på gult nivå når SFO og skolene åpner

Tiltakene på gult nivå videreføres når SFO åpner opp igjen mandag 3. august. Det innebærer at ingen syke skal komme på SFO, god hygiene og forsterket renhold.

Barnehagene åpner med tiltak for gult nivå

Når barnehagene åpner igjen mandag, skal barna få en trygg start, samtidig som smitteverntiltakene overholdes. Tiltakene på gult nivå videreføres.

Myker opp reglene om smittevern ved skoleskyss

Utdanningsdirektoratet har myket opp reglene om smittevern ved skoleskyss slik at alle barn og unge som er avhengige av skoleskyss, fremdeles skal kunne få dette tilbudet.

Vil fordele 50 millioner til barnehage, skole og SFO som følge av korona-pandemien

Byråden legger frem en sak om hvordan han ønsker å bruke de 50 millioner kronene bystyret har vedtatt i lokal krisepakke til barnehagene og skolene.

Feil på egenbetalingfaktura for barnehage og SFO i mai

Egenbetalingsfaktura for barnehage og SFO for mai er nå sendt ut. På grunn av en feil er matpenger beklageligvis også blitt inkludert på denne fakturaen på tross av det ikke serveres mat.

Legger opp til gradvis gjenåpning av bergensskolen

Fra tirsdag 12. mai åpner skolene igjen for 7. og 10. trinn. Resterende trinn begynner fra torsdag 14. mai. Noen elever må fremdeles belage seg på hjemmeskole noen dager i uken.

Fakturering og oppsigelse

Fra 27. april krever kommunen ordinær foreldrebetaling. Det er fremdeles mulig å søke redusert foreldrebetaling.

Slik sporer vi koronasmitte - og tester enda flere

Når et barn eller en voksen tester positivt for koronavirus er det viktig å finne ut hvem vedkommende har hatt nærkontakt med raskt, slik at smitten ikke spres videre.

Åpner opp for redusert åpningstid i SFO

Byrådet åpner for at skolefritidsordninger som på grunn av smittevernhensyn har behov for kortere åpningstider kan redusere åpningstidene fra onsdag 6. mai.

Visste du at officepakken er tilgjengelig for alle elever i bergensskolen?

I tiden med hjemmeskole, kan det være nyttig å minne om at officepakken er tilgjengelig for nedlasting på privat PC og Mac for alle elever i bergensskolen.