Inne hos Utekontakten i Strømgaten 10

Inne hos Utekontakten er et tilbud til deg mellom 13 og 25 år,  hvor du kan komme innom torsdager fra 14:30- 17:30 for hjelp til jobbsøking, delta på temakvelder, spille, lage mat sammen med oss eller få kontakt med feltarbeidere i Utekontakten.

Du finner oss i Strømgaten 10, overfor Bystasjonen. 

 

Annenhver uke, arrangeres det jobbsøkerverksted. Her kan du få du hjelp til å skrive søknad og CV,  se etter ledige stillinger, hjelp til forberedelse av jobbintervju og alle andre problemstillinger en møter i en jobbsøkerprosess. 

Følg med på Utekontaktens Instagramkonto (utekontakten_i_bergen) for informasjon om når det arrangeres jobbsøkerverksted. 

Det blir arrangert temakvelder der feltarbeidere, psykologer og samarbeidspartnere tar opp ulike temaer som opptar dere unge. Eksempelvis rus, psykisk helse, kropp og seksualitet, miljø og klær, venner og familie og skole og fritid.

Følg med på Utekontaktens Instagramkonto (utekontakten_i_bergen) for informasjon om når neste temakveld arrangeres.

 

Feltarbeidere inviterer til koselige aktiviteter der vi lager mat, gamer, spiller brettspill eller bare slår av en prat. Bli kjent med oss i Utekontakten gjennom en uformell aktivitet eller samtale. 

Følg med på Utekontaktens Instagramkonto (utekontakten_i_bergen) for informasjon om når vi arrangerer Chill og Spill eller Mat og Prat.