Gå tilbake til:
Du er her:
Ut på tur foto Vibeke Blich

Bergenhus Aktiv er et rusfritt aktivitetstilbud.

Krav til deltakelse

Når du deltar i Bergenhus Aktiv, er det krav om rusfrihet. 

Det er forpliktende deltakelse minimum tre dager i uken, der en dag er arbeidsrettet (unntak dersom en er i arbeid, arbeidstiltak eller under utdanning).

Bergenhus Aktiv har fokus på aktivitet og arbeidstrening.

Program for Bergenhus Aktiv

Frokost før en aktivitet
Frokost er viktig før en aktivitet
Bilde: Vibeke Blich

Frokost: Dørene åpner klokken 09.00. Det serveres en enkel frokost mellom klokken 09.00 og 09.40 hvor det også er mulig å smøre med seg niste til lunsj.

Turer på fjell og i nærmiljø: Vi drar ukentlig på tur. Vi benytter oss av byfjellene og andre næromliggende turområder. Avreise cirka klokken 10.00 og retur cirka klokken 14.00.

Arbeidsaktivitet: Vi vil tilby to ulike typer arbeidsrettet aktivitet.

Vi har påbegynt et samarbeid med Etat for sykehjem hvor vi en dag i uken bistår på aldershjem og eventuelt dagsenter med ulike aktiviteter alt etter behov. Et særlig fokus vil være å ta de eldre med ut på tur.

I samarbeid med byfjellsforvalteren skal vi også gjøre diverse forefallende arbeid i forhold til merking/rydding/maling av stier og skilt  i byfjellene og andre nærområder.

Treningsaktivitet: Vi har inngått avtale med Actic treningssenter i Vestre Torggate og vil tilby trening her ukentlig. Avhengig av interesse fra deltakerne kan det også være aktuelt å tilby andre treningsaktiviteter.

Andre tilbud: Vi vil holde enkel digital-/dataopplæring etter behov. Vi vil også invitere forskjellige foredragsholdere som foreleser og informerer om aktuelle tema.

Litt om oss på facebook

Har du lyst til å bli med?

Har du lyst til å delta? Da kan du ta kontakt med Bergenhus Aktiv:

Geir
telefon: 94 52 73 87

Bjørn Arne
telefon: 40 81 94 36

Eyvind
telefon: 94 52 79 38

e-post: bergenhus.aktiv@bergen.kommune.no

Nyttig innhold