Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Leirskole for 6.trinn er avlyst

Elevene på 6.trinn skulle etter planen reist på leirskole til Hålandsdalen i uke 17. Leirskoleoppholdet er dessverre avlyst.

Skolehelsetjenesten er tilgjengelig for elevene

Selv om skolen er stengt, er skolehelsetjenesten likevel tilgjengelig for elevene.

Reiselivsmesse, elevkantine og KIL-samling er avlyst

For å forebygge og begrense smitte har vi besluttet å avlyse arrangementer som krever at mange personer er tett samlet på et sted.

Besøksdag og førskoledag

Vi arrangerer besøksdag og førskoledag for alle skolestarterne i mai. Vi sender invitasjon til alle barnehagene og informerer via nettsidene våre.

Skolestart for Kaland skole 2020/2021

Første skoledag for elevene i grunnskolen i 2020 er mandag 17. august. Barna starter på skolen det kalenderåret de fyller seks år.

Planleggingsdag

Vi minner om planleggingsdag, fredag 31. januar. Skolen og SFO vil da holde stengt.

Oversikt over KIL-samlinger

På KIL-samlingene får elevene muligheten til å opptre for de andre elevene. Trinnet som har ansvaret for samlingen øver på en liten forestilling til glede for alle små og store.

Referat fra FAU-møter

Dere kan finne referat fra FAU sine møter her på skolens hjemmeside.

Kalandsfestivalen 2020

Dato for Kalandsfestivalen 2020 er fastsatt. Festivalen avholdes andre onsdag i juni, så dere kan allerede nå sette av 10.juni i kalenderen.

Skolestart

Skolestart dette skoleåret er fredag 16.august. Det kan virke rart at vi starter en fredag, men sånn er det denne gang. Hjertelig velkommen til Kaland skole!