Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Velkommen som 1.trinnselev ved Rolland skole høsten 2021

I disse dager mottar alle høstens skolestartere innskrivingsbrev fra skolen. Foresatte til nye 1.trinnselever må fylle ut og returnere informasjon om eget barn (digitalt)

GODT NYTT ÅR!

Godt nytt år til alle! Det nye året har startet opp med noen nydelige vinterdager på Rolland skole

Desember

Vi har snart lagt bak oss et fint høstsemester med spennende læringserfaringer, lek, samhold og gode opplevelser i skole og SFO.

Foreldremøter uke 38 utsatt

På grunn av den økte smittesituasjonen i Bergen kommune ser vi oss dessverre nødt til å utsette foreldremøtene i uke 38

Mobbeombud i Vestland fylke

Aina Drage og Mari-Kristine Morberg er mobbeombud for barn og unge i Vestland. De jobber for at barn og unge skal ha det trygt og godt i barnehagen og på skolen.

Første skoledag for 1. trinn, 17.august 2020

Skolen starter opp på gult smittevernsnivå i forhold til Korona. Det betyr at vi må forholde oss til en del smittervernregler og vi informerer derfor her om gjennomføring

Velkommen til nytt skoleår!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til nytt skoleår. Skolestart er 17.august.

Informasjon fra UDIR om skolestart på gult tiltaksnivå

Hjertelig velkommen til nytt skoleår! På grunn av COVID-19 starter vi opp på gult tiltaksnivå. Her kan du kan lese mer om hva dette innebærer .

Overgang fra barnehage til skole vår-20

På gult tiltaksnivå som vi er på nå utfra smittevernveileder er det lokale forskjeller på hva skolene kan organisere. Vi håper vi allikevel klarer å få til en god overgang fra barnehage til skole

VELKOMMEN TIL 1. TRINN HØSTEN 2020

Vår tradisjonelle førskoledag må utgå i år pga smittevernhensyn. Vi har laget et skriv til foresatte som erstatter informasjonsmøtet dere opprinnelig var invitert til.