Gå tilbake til:
Du er her:

Skolebiblioteket på Rothaugen

Biblioteket er åpent alle dager unntatt fredag. Det er et fint sted å sitte å arbeide alene eller i grupper i timene, eller slappe av i friminutt.

Biblioteket ligger i skolens gamle gymsal. Her er det er høyt under taket og god plass til mange. Her er det god plass til å jobbe i grupper, og også fine muligheter for å sitte alene og arbeide. Her er spill som sjakk og kort, eller bare en plass og sitte i fred og ro eller sammen med andre.  Skolen har ansatt bibliotekar i 50% stilling som alltid er klar til å hjelpe til hvis det er noe du trenger av skolebøker, skjønn- eller faglitteratur. Skolen ønsker å kunne tilby et stort og rikt utvalg av nyere litteratur for ungdom, og får hele tiden inn nye bøker.

Åpningstidene er:

Mandag:             08:30 - 13:30            
Tirsdag:              08:30 - 15:30            5. og 6. time leksehjelp
Onsdag:              08:30 - 13:30            
Torsdag:             08:30 - 13:30

Tirsdager er det også Knutepunkt Rothaugen. Dette er åpent fra 13:30- 16:30. Knutepunkt disponerer flere rom på skolen og inviterer til digital lek i spillrommet, musikkrommet er åpent for øving og læring på instrumenter. Knutepunkt legger også til rette for å gjøre ting på eget initiativ. Det serveres middag til alle som kommer.

Søk i biblioteket på Rothaugen