Gå tilbake til:
Du er her:

Om oss

Sandsli bo- og aktivitetssenter består av 120 sykehjemsplasser, 30 omsorg pluss leiligheter og et aktivitetssenter for hjemmeboende med demens.

Hvordan komme hit?

Vi ligger i kort gangavstand fra bybanestoppet i Sandslimarka. Dersom du kommer med bil fra sentrum kan du kjøre til Birkelandsskiftet, ta av mot Rådal og deretter til høyre forbi Biltema, mot Sandslimarka. Bussrute 50E går direkte fra sentrum og stopper utenfor bygget.

Du finner kontaktinformasjon og kart HER.

Besøkstider:
Mandag - fredag:   11.00 - 12.30 og 17.00 - 19.00.
Lørdag og søndag: 13.30 - 15.30.

På grunn av koronasituasjonen gjelder egne regler for besøk på sykehjem. 
Les besøksreglene her

Lokalisering av tjenester og funksjoner

Sandsli bo- og aktivitetssenter åpnet i september 2020.

Sykehjemsdelen er delt opp i 6 bogrupper med avdelingsleder for hver bogruppe. Hver bogruppe har plass til 20 beboere. Avdelingene har utgang til flotte sansehager og altaner med beplantning.

I 1.etasje ligger aktivitetssenter for hjemmeboende samt andre fasiliteter som trimrom, bibliotek, fotpleie, frisør, kafè, stillerom og vinterhage.

Bogruppene i 2.etg er fortrinnsvis for beboere med demens, mens 3.etg fortrinnsvis er for beboere med somatisk sykdom.

I byggets 4.etasje ligger 30 omsorg pluss leiligheter. Hver av leilighetene har egen terrasse med takoverbygg.

Aktiviteter og frivillighet

Vi har ansatt aktivitets- og frivillighetskoordinator og ergoterapeut som begge jobber for regelmessige aktiviteter og tilbud for våre beboere.

Vi har tilknyttet barnehager og skoler i nærmiljøet og planlegger arrangementer som skal treffe bredt.

Av aktiviteter som planlegges kan det nevnes trimgrupper, konserter, bowling, turer, sangstunder, bakedag, verksted, bingo og utflukter i nærmiljøet.

Vil du være frivillig?

Vi trenger frivillige som har lyst til å bidra til ulike arrangementer hos oss. Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som både har litt eller mye tid å avse i løpet av uken eller måneden. Vi trenger besøksvenner, spisevenner, turvenner eller deg som kan hjelpe med strikking, høvling, lesing, sang eller musikk. Ta kontakt med aktivitets- og frivillighetskoordinator Linda.Loland@bergen.kommune.no for mer informasjon.