Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo

Vigilo for kommunikasjon mellom hjem og skole Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Du skal fra mandag 15.august kommunisere med skolen og SFO gjennom Vigilo.

Vigilo for kommunikasjon mellom hjem og skole Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Du skal fra mandag 15.august kommunisere med skolen og SFO gjennom Vigilo foreldreportal eller Vigilo app. Skolen og SFO vil benytte Vigilo for å sende deg meldinger og dele informasjon med deg. Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet ranselpost, e-post og SMS. Vi går nå over til Vigilo. Vigilo er tryggere og bedre egnet til å ivareta personvern og informasjonssikkerhet. 

Hva skal du bruke Vigilo til? Vigilo skal brukes til å dele praktisk informasjon mellom deg og skolen. Du skal bruke Vigilo for å sende meldinger til skolen, melde fravær og for å få tilgang til innhold publisert av skolen. Skolen vil tilsvarende sende deg meldinger og publisere informasjon til deg i Vigilo. Sensitive opplysninger skal ikke deles med skolen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser må du bruke kontaktskjema her på skolens hjemmeside eller ringe skolen direkte. 

For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med skolen og for å lese om hvordan Vigilo behandler personopplysninger, se innbyggerhjelpen på Bergen kommunes nettside. Bergen kommune - Innbyggerhjelpen

Har du barn på SFO? Skole og SFO er to separate enheter i Vigilo. Ved fravær må du derfor sende to separate fraværsmeldinger, én til skolen og én til SFO. 

Hvordan komme i gang? Du kan logge inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC, Chromebook eller nettbrett. Du kan laste ned Vigilo sin app på smarttelefon eller nettbrett fra App Store, Google Play eller AppGallery.