Gå tilbake til:
Du er her:

Næringsliv og arrangører

Veileder for serveringssteder

Veileder for serveringssteder Covid-19-Forskriften, oppdatert 13.10.20. Veilederen oppdateres ved endringer og behov for presiseringer.

Tiltak for næringslivet i koronakrisen

Både statlige myndigheter og Bergen kommune har fått på plass tiltak som skal lette situasjonen for næringslivet i forbindelse med koronakrisen. Her har vi samlet nyttig informasjon og lenker.

Informasjonsmateriell og råd til serverings- og skjenkesteder i Bergen kommune

Her finner du en liste over utfordringer innen smittevern i serveringsbransjen og forslag til tiltak for å løse disse.

Informasjon til reisende som ankommer Norge

FHI har informasjonsskriv og plakater til reisende som ankommer Norge.Kan gis ut på flyplasser eller til personer som krysser grensen på annet vis. På flere språk.

Nasjonale smittevernveiledere for ulike sektorer og yrkesgrupper

Nasjonale veiledere som gir informasjon til de ulike bransjene om gjenåpning av virksomheten.

Tar imot innspill om konsekvenser for Bergen

Bergen kommune kartlegger konsekvenser av restriksjonene knyttet til koronaviruset.

Koronainformasjon fra Etat for utbygging til leverandører og kontraktsparter

Etat for utbygging følger nøye med på utviklingen hva gjelder koronaviruset. Nedenfor finner dere informasjon om hvordan viruset kan påvirke kontraktsforholdene til etaten.