Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Oppretter koronateststasjon på Bergen lufthavn

For å gjøre testing bedre tilgjengelig for personer som har vært på utenlandsreise, oppretter byrådet en teststasjon knyttet til ankomst fra utlandet på Bergen lufthavn.

Regjeringen gjenåpner barne- og ungdomsidretten fra 1. august

Smittesituasjonen i Norge er stabil. Derfor åpner regjeringen for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen.

Følg tall for smittede i Bergen

Per 28. juli er to nye personer registrert smittet med Covid-19.

Legevakten oppbemanner testlinjen

Bergen kommune har stort behov for helsepersonell til testing av covid-19 ved Bergen legevakt, og søker nå mer helsefaglig personell i ulike kategorier.

Se oppdaterte reiseråd fra 31. juli - følg smittevernregler og ta test om du er syk

Reiseråd og karanteneplikt kan endres på kort varsel. Fra 1. august blir det karanteneplikt for reisende inn til Norge fra Belgia. Hold avstand, vask hendene ofte og bli hjemme om du er syk.

Helsepersonell må ta to koronatester etter reise utenfor Norden

Byrådet krever at alt helsepersonell i Bergen kommune som har vært på ferie utenfor Norden, må ta to koronatester før de tar til med pasientnært arbeid.

Ingen nye smittetilfeller i Bergen i uke 30

Legevakten har testet 896 nye personer i perioden søndag 19. juli til torsdag morgen, 23. juli. Ingen nye smittetilfeller ble rapportert i perioden.

- Viktig å følge smittevernregler og ta test om du er syk

Smittevernkontoret i Bergen har registrert tre nye personer som er smittet med Covid-19. En av dem er innlagt på Haukeland sykehus. De to andre har lite symptomer.

Tre nye smittede i Bergen 18. juli

Per 18. juli er tre nye personer registrert smittet med Covid-19.

Varsler utenlandske tilreisende på sms

Bergen kommune har SMS-varsling til utenlandske tilreisende med informasjon om smitteverntiltak og lokale muligheter for korona-testing og medisinsk hjelp.