Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Nettmøte for barn: Still spørsmål til de som bestemmer i Bergen!

Viktig melding til alle barn i Bergen: Torsdag klokken 14.00 svarer disse tre på spørsmål fra dere. Lurer du på noe om korona? Send inn spørsmål!

Tall for bemanning og antall smittede

Her får du oversikt over hvor mange som har testet positivt på covid-19, og hvordan karantene og sykdom påvirker bemanningssituasjonen i helse- og omsorgstjenestene.

Nytt turkart viser Bergens beste arkitektur

Hva med en byvandring for å se byens flotteste bygninger?

Politiske vedtak i forbindelse med koronakrisen

Her finner du en oversikt over politiske vedtak i Bergen kommune som gjelder håndteringen av koronakrisen.

Åpnet fire luftveisklinikker i Bergen

Etter en travel helg med forberedelser har fire bydelsvise luftveisklinikker åpnet i Bergen. Klinikkene er for pasienter med luftveissymptomer som har behov for å bli undersøkt av lege.

Her får du tips og inspirasjon til hva du kan gjøre med barna

Etat for barnehage og skole har samlet noen aktiviteter som kan gi tips til lange dager med barna, både ettermiddager, helger og i påskeferien som nærmer seg. Les og bli inspirert.

Åpner nær 500 parkeringsplasser for turgåere

Målet er å unngå fare for koronasmitte når mange vil ut på tur.

- Gå gjerne tur, men vis hensyn

Det er meldt fint vær i dagene fremover, og mange ønsker å komme seg ut på tur. Byrådsleder Roger Valhammer oppfordrer deg til å følge fem enkle turvettregler for å unngå faren for koronasmitte.

Sykehjem får egen avdeling for koronapasienter

Koronapasienter som skrives ut fra sykehus, vil få trygg og god oppfølging på en spesielt tilrettelagt avdeling på Fyllingsdalen sykehjem.

Alle eksamener for 10. trinn er avlyst

I stedet for å bruke tid og ressurser på skriftlig eksamen denne våren, har regjeringen bestemt at skolene skal prioritere undervisning og god vurdering av standpunktkarakter.