Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Trenger 2000 personer til Covid-studie

Bergen kommune er deltager i PANORAMIC-studien, som undersøker effekt av legemiddelet Paxlovid for å forebygge utviklingen av langtidsplager etter covid. Nå starter rekruttering av 2 000 pasienter.

Informasjon om 3. oppfriskningsdose til deg over 75 år

Bergen kommune starter denne vaksineringen onsdag 12. april, og du må bestille time på forhånd.

Registrering av covid-19-sykdom

Opplysninger som er innhentet i smittesporingsarbeidet under koronapandemien er registrert i et internt register som kalles Hovedlisten for covid-19.

Etat for helsetjenester overtar ansvaret for koronatjenestene

Torsdag blir Etat for håndtering av covid-19 avviklet. Oppgaver knyttet til koronapandemien blir overført til Etat for helsetjenester.

Smittestopp-appen er avviklet

Har du smittestopp-appen på telefonen, kan du slette den.

Starter vaksinering med fjerde dose til deg over 65 år

FHI har 5. august åpnet for vaksinering med 2. oppfriskingsdose (dose 4) til deg i alderen 65-74 år. Bergen kommune regner med å starte vaksinering av denne aldersgruppen fra mandag 15. august.

Imponert over innsatsen til koronatelefonen

Siden mars 2020 har koronatelefonen mottatt over 460.000 henvendelser. Helsebyråd Beate Husa takket nylig de ansatte med blomster og kake. – Jeg er dypt imponert over innsatsen, sier hun.

Reduserer antall apotek som vaksinerer mot korona

Bergen kommune viderefører samarbeidet om koronavaksinering med 13 av 36 apotek fra 26. mars. Det vil fremdeles være apotek fra samtlige bydeler som vaksinerer mot covid-19.

Smittevernanbefalinger for Bergen er oppdatert

Oversikten er oppdatert i tråd med regjeringens endringer fra 12. februar.

Regjeringen fjerner smitteverntiltakene (regjeringen.no)

Regjeringen fjerner smitteverntiltak som meteren og påbud om bruk av munnbind. Endringene blir innført fra klokken 10 lørdag. Se regjeringen.no for mer informasjon.