Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Avvikler koronatjenester til nyttår

I slutten av desember vil kommunen avvikle koronatelefonen, test- og vaksinestasjonen. Det vil fortsatt være mulig å få koronavaksine ved Smittevernkontoret, på apotek og hos noen fastleger.

Registrering av covid-19-sykdom

Opplysninger som er innhentet i smittesporingsarbeidet under koronapandemien er registrert i et internt register som kalles Hovedlisten for covid-19.

Etat for helsetjenester overtar ansvaret for koronatjenestene

Torsdag blir Etat for håndtering av covid-19 avviklet. Oppgaver knyttet til koronapandemien blir overført til Etat for helsetjenester.

Smittestopp-appen er avviklet

Har du smittestopp-appen på telefonen, kan du slette den.

Starter vaksinering med fjerde dose til deg over 65 år

FHI har 5. august åpnet for vaksinering med 2. oppfriskingsdose (dose 4) til deg i alderen 65-74 år. Bergen kommune regner med å starte vaksinering av denne aldersgruppen fra mandag 15. august.

Imponert over innsatsen til koronatelefonen

Siden mars 2020 har koronatelefonen mottatt over 460.000 henvendelser. Helsebyråd Beate Husa takket nylig de ansatte med blomster og kake. – Jeg er dypt imponert over innsatsen, sier hun.

Reduserer antall apotek som vaksinerer mot korona

Bergen kommune viderefører samarbeidet om koronavaksinering med 13 av 36 apotek fra 26. mars. Det vil fremdeles være apotek fra samtlige bydeler som vaksinerer mot covid-19.

Reiser rundt for å vaksinere flere

Pågangen på vaksinestasjonene har avtatt, og fremover satser kommunen mer på pop-up-vaksinering. Nylig fikk elever ved Nygård skole tilbud om å vaksinere seg i skoletiden.

Avvikler isolasjonshotell

Ettersom kravet om isolasjon er opphevet, avvikler Bergen kommune nå sitt isolasjonshotell.

Smittevernanbefalinger for Bergen er oppdatert

Oversikten er oppdatert i tråd med regjeringens endringer fra 12. februar.