Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Kun hurtigtester og selvtester på Spelhaugen fra 1. juni

Tirsdag 31. mai er siste åpningsdag for PCR-testing på Spelhaugen i Fyllingsdalen. Teststasjonen vil deretter tilby hurtigtest til de som har behov for dette for å få et gyldig koronasertifikat.

Imponert over innsatsen til koronatelefonen

Siden mars 2020 har koronatelefonen mottatt over 460.000 henvendelser. Helsebyråd Beate Husa takket nylig de ansatte med blomster og kake. – Jeg er dypt imponert over innsatsen, sier hun.

Nye åpningstider for koronatelefonen fra 1. mai

Koronatelefonen endrer åpningstidene fra og med 1. mai. Da er den åpen mandag til fredag 08.15 til 15.15. Telefonen er stengt i helger og på helligdager.

Nye åpningstider på Spelhaugen fra 2. mai

Teststasjonen på Spelhaugen endrer åpningstider fra og med 2. mai. Dette gjelder både for utlevering av selvtest og for PCR-test.

Slutt på daglig publisering av smittetall

29. april var siste dag med daglig publisering av smittetall på kommunens nettsider. Smittetallene vil i stedet bli publisert i månedlige rapporter i mai og juni.

Koronavaksine

Her finner du timebestilling, drop-in og informasjon for alle aldersgrupper om vaksinedose 1, 2, 3 og oppfriskningsdoser.

Reduserer antall apotek som vaksinerer mot korona

Bergen kommune viderefører samarbeidet om koronavaksinering med 13 av 36 apotek fra 26. mars. Det vil fremdeles være apotek fra samtlige bydeler som vaksinerer mot covid-19.

Reiser rundt for å vaksinere flere

Pågangen på vaksinestasjonene har avtatt, og fremover satser kommunen mer på pop-up-vaksinering. Nylig fikk elever ved Nygård skole tilbud om å vaksinere seg i skoletiden.

Avvikler isolasjonshotell

Ettersom kravet om isolasjon er opphevet, avvikler Bergen kommune nå sitt isolasjonshotell.

Smittevernanbefalinger for Bergen er oppdatert

Oversikten er oppdatert i tråd med regjeringens endringer fra 12. februar.