Fritidsaktiviteter

Ressursenter for flyktninger i Vestlundveien 19 stenger 15. mars 2024. Senterets aktiviteter og tjenester er i ferd med å flytte til andre steder.

Er du deltaker? Foreløpig kan du delta på din aktivitet enten i Manufakturhuset i Bergen sentrum eller på Ny-Krohnborg senter.  Snakk med din instruktør om når og hvor du skal møte opp.

Vi ses på Bergen Inkluderingssenter

Fra 8. april vil du møte de ansatte i nye omgivelser på det nye Bergen Inkluderingssenter på Landås.  

Adressen er  Landåssvingen 15. Buss nr 12 stopper like utenfor. 

Senteret vil romme blant annet skole, kultur- og idrettsaktiviteter, kafé og andre tjenester. De fleste av Ressurssenterets aktiviteter og tjenester vil bli flyttet hit. 

Ønsker du å delta i aktiviteter, melde deg som frivillig instruktør eller annet? Ta kontakt på e-post: birthe.stenhjem@bergen.kommune.no

Bildet viser et bygg - Vestlundveien 19
MØTEPLASS: Ressurssenteret for flyktninger holder til i Vestlundveien 19.
Bilde: Kristin Bergitte Hauge

Mer informasjon om ressurssenteret i innbyggerhjelpen. 

Kultur- og fritidsaktiviteter 

Bergen kommune har en rekke kultur- og fritidstilbud, blant annet biblioteker, kulturskole, juniorklubber, ungdomsklubber og mye mer. Se oversikt her.

Ukrainske barn kan nå få Aktivitetskortet for barn og unge, som gir gratis adgang til en rekke aktiviteter og opplevelser i Bergen. Kortet deles ut av bl.a. Introduksjonssenteret for flyktninger og Innføringsskolen i Lynghaugparken.