Vardetreff er et møtested med trening og sosialt fellesskap for deg som lever med uhelbredelig sykdom. Tilbudet gjelder uavhengig av diagnose.  

Vardetreff er en møteplass for deg med alvorlig og uhelbredelig sykdom. Tilbudet er for innbyggere i alderen 30 til 65 år, og gjelder uavhengig av diagnose. 

Vardetreff starter opp med ny gruppe mandag 5. februar 2024. Åpningstid er mandager fra klokken 10.00–14.00. Vardetreff holder til på Vardesenteret i Ibsens gate 118. (Se kart)

Program:

  • Velkomst og kaffe
  • Fellestrening og avspenning med fysioterapeut
  • Felles måltid
  • Gruppesamtaler med tilpassede temaer; en arena for å dele erfaringer
  • Faglige innslag

Målet med møteplassen Vardetreff er at fysisk aktivitet og fellesskap med andre i lignende situasjon, skal bidra til mestring og gode samtaler. 

Tilbudet blir arrangert av Enhet for aktivitet og mestring i samarbeid med Vardesenteret og Kreftforeningen. Vardetreff blir ledet av en spesialsykepleier og en fysioterapeut. 

Vardetreff er et gratis lavterskeltilbud. Du trenger ikke henvisning fra helsepersonell. 

Ønsker du mer informasjon eller å melde interesse for tilbudet, ringer du 40 91 16 41 eller sender en e-post til vardetreff@bergen.kommune.no. Vi ber om at du ikke sender sensitive opplysninger i e-post. Når du har meldt interesse, vil leder for Vardetreffet ta kontakt med deg for mer informasjon om deg og din situasjon.  

Når du har mottatt bekreftelse på påmelding, kan du delta hver mandag på vår- eller høstsemesteret.

Bergen kommune ivaretar informasjonssikkerhet og personvern i henhold til reglene i personvernforordningen.

Les mer om hvordan kommunen håndterer personopplysninger.