Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Rivearbeidet er i full gang

Rivearbeidet er i full gang. Det forventes en byggetid på ca. 2 år.

Smittevern i skolen fra 27.9.21

Fra 25.09.21 har vi det som kalles «normal hverdag med økt beredskap». For skolen betyr det at vi nå ikke har særlige smitteverntiltak. Det viktigste nå, er at alle holder seg hjemme når de er syke.

Bygging av ny skole

OBAS VEST AS har kontrakten med Bergen kommune for bygging av ny skole og idrettshald. De ønsker god dialog med alle, og har opprettet en egen side der du til en hver tid kan følge med på arbeidene.

Informasjon til foresatte om koronavaksinering av unge i alderen 12-15 år

Elevene våre på 7.trinn har i dag fått med seg ranselpost hjem. Der finner dere informasjon om vaksinering for unge i alderen 12 -15 år.

Skolestart 16.august 2021

Eidsvåg skole starter opp igjen mandag 16.august, og vi gleder oss til å ønske elevene velkommen til skolen!

God sommer

Vi ønsker alle en riktig god sommerferie.

Nabobrev om den nye skolen.

21. juni mottok vi skriv fra OBAS som har ansvaret for byggeprosjektet på den nye skolen. OBAS ønsker å gjennomføre oppgaven så skånsomt som mulig, og informasjon er derfor en viktig del av arbeidet.

Informasjon til nye skolestartere.

Det er snart sommer, men etter sommeren er det skolestart for våre 35 nye 1.klassinger. Første skoledag for elevene er mandag 16. august 2020. 1. trinn møter klokken 11.30.

Årets siste informasjonsskriv fra skolen.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Digital temakveld om barn og mediebruk for foresatte på 3. og 4.trinn

Barnevakten, sammen med FAU og Eidsvåg skole, inviterer foreldre og foresatte på 3.-4.trinn til digital temakveld om barn og skjermbruk: Dag: 27.april Tidspunkt: kl 19-20