Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Velkommen til 1.skoledag

Hei alle elever og foresatte! Vi gleder oss til å treffe dere igjen. Første skoledag etter ferien er mandag 15.august. • 2.-5. trinn møter kl. 8.30 • 1.- 6. og 7. trinn møter kl. 11.30

Vigilo for kommunikasjon mellom hjem og skole - nå er vi i gang

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Foresatte skal fra i dag kommunisere med skolen og SFO gjennom Vigilo foreldreportal eller Vigilo app.

Velkommen til førskoledag på Eidsvåg skole, torsdag 2. juni klokken 09:00

Velkommen til førskoledag på Eidsvåg skole 2. juni klokken 09:00. Da håper vi at vi ser alle de nye skolestarterne (2022-2023) våre og dere foreldre.

Ny digital løsning for kommunikasjon mellom hjem og skole fra 9. juni

Bergen Kommune bruker Vigilo som digitalt oppvekstadministrativt system. Fra 9. juni åpner den tilhørende kommunikasjonsløsningen melder Bergen kommune.

Aktivitetstilbud for barn og unge i sommerferien

Etat for idrett inviterer barn fra 2. trinn og oppover til en aktiv sommer. I samarbeid med flere aktører byr vi på sportsaktiviteter, friluftsliv, gårdsaktiviteter og adrenalinfylte aktiviteter

Mulig streik fra 24. mai

Lønnsoppgjøret er tilmekling hos riksmekleren med frist midnatt natt til 24. mai. Blir det ikke enighet, er det fare for streik fra den 24. mai.

Informasjon til foresatte om jod-tabletter og samtykkeskjema.

Jodtabletter er aktuelt ved en eventuell atomhendelse med utslipp av radioaktivt jod.

Informasjon om grønt nivå på skolen og SFO fra tirsdag 18.01.

I Bergen kommune er det besluttet at skoler/SFO og barnehager skal være på grønt tiltaksnivå fra førstkommende tirsdag 18.januar.

De obligatoriske kartleggingsprøvene på småskoletrinnet

Hvert år gjennomføres det kartleggingsprøver på 1 - 4 trinn. Prøvene er i regi av Utdanningsdirektoratet, men i vår av er det kun 1. trinn som gjennomfører kartleggingsprøvene i regning og lesing.