Gå tilbake til:
Du er her:

Vigilo for kommunikasjon mellom hjem og skole - nå er vi i gang

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Foresatte skal fra i dag kommunisere med skolen og SFO gjennom Vigilo foreldreportal eller Vigilo app.

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Skole og SFO vil heretter benytte Vigilo for å sende meldinger og dele informasjon med deg som foresatt.

Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet ranselpost, e-post og SMS. Vi går nå over til Vigilo. Vigilo er tryggere og bedre egnet til å ivareta personvern og informasjonssikkerhet.

Hva skal du bruke Vigilo til?

Vigilo skal brukes til å dele praktisk informasjon mellom deg som foresatt og skolen. Du kan bruke Vigilo for å sende meldinger til skolen, melde fravær og for å få tilgang til innhold publisert av skolen. Skolen vil tilsvarende sende deg meldinger og publisere informasjon til deg i Vigilo. 

Sensitive opplysninger skal ikke deles med skolen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser må du bruke kontaktskjema her på skolens hjemmeside eller ringe skolen direkte. 

For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med skolen og for å lese om hvordan Vigilo behandler personopplysninger, se innbyggerhjelpen på Bergen kommunes nettside.

 Har du barn på SFO? 

Vi venter på utstyr til SFO, så inn til videre må du sende melding på gamlemåten til SFO. 

Hvordan komme i gang? 

Du kan logge inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC, Chromebook eller nettbrett. Du kan laste ned Vigilo sin app på smarttelefon eller nettbrett fra App Store, Google Play eller AppGallery. 

Se også  informasjonsskriv 2 til foresatte sendt hjem pr. e-post  9. juni.