Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Vinterferien - uke 9. SFO holder åpent alle dager.

Vinterferien til skolen er uke 9 fra 01.mars - 05.mars. SFO holder åpent hele uken fra mandag til fredag. Se mer info under:

Påmelding til SFO i vinterferien 1.-5.mars 2021 - frist 19.februar

SFO holder åpnet alle dagene i skolens vinterferie 1.-5.mars. For å gi barna et godt tilbud med aktiviteter og god bemanning, må vi vite hvor mange barn som kommer på SFO i vinterferien.

Vi har tilfeller av skabb på skolen

Krohnengen skole har fått henvendelse angående skabb. Informasjon om skabb blir derfor videreformidlet til ansatte og foresatte ved skolen.

Siste oppdatering - fredag 12.02.21

Vi viser til Bergen kommunes og regjeringens pressekonferanser i dag 12.02.21. Krohnengen og Eventyrskogen skole/SFO går over til gult nivå igjen fra mandag 15.02.21.

Rødt nivå Krohnengen og Eventyrskogen skole/SFO - mandag 08.02.21 stengt

Vi viser til Bergen kommunes pressekonferanse i dag, og melder om at Krohnengen og Eventyrskogen skole/SFO holder stengt mandag 08.02.21.

Rødt nivå på Krohnengen og Eventyrskogen skole /SFO

Skolen og SFO jobber med omorganisering til rødt nivå og vil være stengt mandag 08.02.21 for å gjøre oss klar til rødt nivå tirsdag 09.02.21.

Hjertesone - skole

Bergen kommune har gitt Krohnengen og Eventyrskogen skole status som Hjertesone-skole! Det betyr at vi skal prøve å skjerme det nærmeste området rundt skolen for trafikk.

Innskriving 1.klasse 2021/2022

Her kan du som foresatt til skolestarter høsten 2021 finne viktig informasjon.

Kommunikasjon mellom hjem og skole

Vi bruker primært e-post i kommunikasjon mellom foreldre og skole. Dere finner mailadressen til lærerne på ukeplanen og ansatte for øvrig på skolens hjemmeside.

Godt nyttår alle sammen.

Nå starter vi boken for 2021. Mandag 4.januar har skolen planleggingsdag og er stengt, mens SFO har langdag. Skolen starter tirsdag 5.januar til vanlig tid.