Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Informasjon om høstferien på SFO.

Se SFO sine sider for mer info.

Oppdatert smitteråd og diverse informasjon

Her kommer siste oppdatering fra Krohnengen og Eventyrskogen skole. Takk for oppmøte til alle foreldremøtene som er avholdt. Vedlegger info brev. Ta vare på hverandre!

Foreldremøter i uke 37 og 38 blir digitale

På pressemelding 08.09.20 ble nye korona tiltak lagt frem av byrådet. Blant annet reduserte de antall personer som kan samles.

Covid19 informasjon på ulike språk.

Questions and answers about coronavirus - information letter and audio files in other languages. Her finner dere smitteverninformasjon på flere språk.

Alle barn har rett på et trygt og godt skolemiljø

Alle barn og unge har rett på et trygt og godt skulemiljø. Mobbeombudet i Vestland er et tilbud til alle barn og unge, og foreldre, som opplever å ikke ha det bra på skolen.

Planleggingsdag med mobbeombudet!

Onsdag 12.august var vi så heldig å ha mobbeombud Mari-Kristine Morberg med oss hele dagen. Vi startet skoleåret i Meyermarken bydelshus med en dag med fokus på skolemiljø.

Nytt fra oss ved Krohnengen og Eventyrskogen skole!

Et nytt skoleår er i gang, og alt skal nå være tilrettelagt for et skoleår der elevene våres får et godt sosialt og faglig utbytte. Vi ser frem til et godt skole - hjem samarbeid også dette skoleåret.

Velkommen til et nytt skoleår!

Vi håper at alle har hatt en fin sommerferie. Mandag 17.august er første skoledag i nytt skoleår. Vi gleder oss til å møte elevene våre igjen, og ønsker spesielt de nye førsteklassingene velkommen.

Ny info fra SFO ad langdager i august 2020

Det er lagt ny informasjon på SFO siden ad langdagene i august. Fint om dere følger med på skolens hjemmeside jevnlig. Ha en strålende sommer videre.

Se en liten presentasjon av skolen til våre nye førstetrinnselever!

Onsdag 24.juni kl.12.00 møter siste pulje til besøksdag på Krohnengen og Eventyrskogen skole. Vi gleder oss til å møte dere. Foreldremøtet for 1.trinn holdes i starten av skoleåret i august.