Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde av sykehjemmets inngangsparti

Om oss

Odinsvei bosenter er et kommunalt sykehjem med 30 somatiske langtidsplasser og 34 omsorgsboliger. Sykehjemmet er inndelt i tre grupper, hver med 10 beboere. Alle beboere har enerom med bad.

Beliggenhet

Odinsvei bosenter ligger sentralt til like ved Nesttun sentrum og ved Skjoldskifte bybanestopp.

Alle avdelingene har direkte utgang til fine hager som benyttes mye til uteaktiviteter på sommeren.

Omsorg

Sykehjemmet har mange dyktige medarbeidere med høy kompetanse og som liker å jobbe med eldre.

Vi legger stor vekt på å gi hver enkelt av våre beboere et individuelt omsorgstilbud og et variert aktivitetstilbud. Fornøyde ansatte gir fornøyde beboere. Vi har stor fokus på et godt arbeidsmiljø og samarbeid, som igjen bidrar til høy trivsel og lavt sykefravær.   Nøkkelord for våre tjenester og vårt arbeid er: Kompetente, åpne, profesjonelle og  engasjerte medarbeidere

Hver beboer får sin primærsykepleier og primærkontakt på avdelingen. Navn på primærkontaktene henger på rommet og disse vil ta initiativ til samtale og gi nødvendig informasjon.

Aktiviteter

Vi har stort fokus på å tilby varierte aktiviteter som  feks. turer og utflukter, kultur og musikk arrangementer samt trim og mye annet.

Vil du være frivillig?

Vi trenger frivillige som har lyst til å bidra til ulike arrangementer hos oss. Vi kan gjerne komme i kontakt med deg som har litt tid og avse. Vi trenger besøksvenner, turvenner eller deg som kan hjelpe med diverse aktiviteter.