Hva skjer

Bli med på et inspirerende heldagsseminar som spenner fra frokostmøte, speed date med treleverandører, befaring på bygget Krohnen og forelesning med den anerkjente japanske arkitekten Shigeru Ban.

OBOS og EGD Property har inngått en intensjonsavtale med FutureBuilt og Bergen kommune om at Nøstebukten Brygge skal bli et forbildeprosjekt. Målet er 70 prosent gjenbruk.

Bopilotkontoret er møteplassen for dere som vil bo mer sosialt og dere som vil bygge slike boliger.

BOB har skrevet under en intensjonsavtale med FutureBuilt og Bergen kommune om at deres byggeprosjekt Delegården skal bli forbildeprosjekt i FutureBuilt.

Det er signert intensjonsavtale med tre byggeprosjekter: Føniks, Ytre Arna skule og Mindemyren flerbruksbygg.

Frokostmøte om FutureBuilt-prosjektet og hvilke fordeler aktørene i bransjen ser ved å være med i dette kvalitetsprogrammet.

Hør prosjektleder Tordur Bryngeirsson og Birgit Rusten fra Futurebuilt i Prosjekteffektpodden #40 om Hva betyr det for bransjen når FutureBuilt kommer til Bergen? OBS:Ekstern lenke

Hør samtalen mellom Erlend Seilskjær, prosjektleder FutureBuilt, og Tordur Bryngeirsson, prosjektleder FutureBuilt i Bergen om oppstart av FutureBuilt i Bergen. OBS.: ekstern lenke

Bergen blir de første utenfor Osloregionen som blir med på samarbeidet med de mest klima-ambisiøse aktørene i byggebransjen.